LG lanserar superliten Eclair soundbar | Betrodda recensioner

LG Electronics har lanserat en ny superkompakt Eclair soundbar.

Tillkännagivandet kom idag med LG och hävdade att enheten har hackarna att vara en av 2021: s bästa soundbars.

Eclair soundbar är en 2021 CES Innovation Aware Honoree och har imponerande specifikationer med Dolby Atmos och DTS: X-stöd och ett 3.1.2-kanalsystem.

Utanför detta har högtalaren en låg vibrations, basbas-subwoofer med Meridian Audio-inställning som bör låta den erbjuda en solid låg ände, men vi kommer inte att kunna bekräfta detta förrän vi får det till Trusted Labs för testning.

Meridian’s Horizon-teknik blandar också upp tvåkanals stereoinnehåll i flerkanaligt ljud, vilket ger dig en uppslukande upplevelse och ett bredare ljudfält som ger plats för en helt ny lyssnarupplevelse.

Dessutom erbjuder LGs senaste högtalare dig en förbättrad tittarupplevelse tack vare 4K-pass-through-stöd, vilket gör att du kan njuta av 4K- och HDR-innehåll från ditt eget hem.

Det kommer också att försöka göra något av det hårda arbetet åt dig, eftersom LG AI Sound Pro analyserar innehållet du spelar och automatiskt tillämpar de bästa ljudinställningarna beroende på vilken genre du tittar på, oavsett om det är sport eller film.

Eclair soundbar är också den minsta högtalaren från LG, som bara mäter 296 x 59,9 x 126 mm. Den ovala högtalaren kommer i svart eller vitt och ska passa bekvämt i alla utrymmen tack vare sin kompakta och snygga design.

Det saknar också många av de irriterande ledningarna och kablarna, eftersom eARC-stödet möjliggör förlustfria överföringar, vilket innebär att du inte tappar någon ljudkvalitet.

LG vill också hålla sitt koldioxidavtryck nere, och Eclair erkänns som en Eco-produkt av SGS på grund av dess miljömedvetna förpackning.

Den enda detalj som vi inte har är kring soundbarens pris. Vi har kontaktat LG för förtydligande och kommer att uppdatera den här artikeln när vi har den.

Relaterade Artiklar

Back to top button