Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Loki överraskar igen: serien av bedrägelsens gud kommer tidigare

Loki ändrar sitt släppdatum, men det är till det bättre

Loki

Onsdagar är de nya fredagarna, eller så säger Tom Hiddleston i en video som Marvel publicerat på sina sociala medier. Med den här frasen varnade skådespelaren, som spelar rollen som Thors bror, den förändring som släppdatumet för Loki den nya Marvel-serien skulle genomgå. Men lugn eftersom förändringen är till det bättre, för att ta fram dagen som ursprungligen var planerad till premiären från 11 juni till 9 juni. Det vill säga två dagar innan vi kommer att kunna se vad de har förberett för oss.

Så det är den första goda nyheten som varken du eller praktiskt taget någon av oss förväntade oss, men som vi inte kommer att klaga på. För efter att ha sett Wandavision och senare Falcon and the Winter Soldier är det uppenbart att det finns en önskan att fortsätta med MCU: s äventyr.

Loki kommer att svara på vad som hände i Endgame

Loki - slutspel

Om du har sett Endgame kommer du ihåg det under tidsresan inte allt gick rätt första gången. I synnerhet när de reste till New York 2012 hände något som inte borde ha hänt och som logiskt sett skulle få konsekvenser eftersom tidsmästarens väktare redan varnat Hulken.

En ny tidslinje är faktiskt det som skapades när Hulk öppnade den dörren som av misstag bankade på Tony Stark och orsakade den rymdpärla som han lyckades återhämta sig för att hamna vid Lokis fötter. Thors bror som satt i fängelse tvekade inte och så snart han såg henne grep han henne och försvann från platsen.

Från det ögonblicket visste vi inte mer. Var var? Vilka konsekvenser kan det få för utvecklingen av händelser? Tja, dessa frågor är de som den nya Loki-serien kommer att ge svar på.

Dessutom ser vi det från de trailers som Marvel redan visat förändring under historiens gång kommer att få konsekvenser. Även om det också är sant att vi inte kan ta någonting för givet, för de har redan visat vid mer än ett tillfälle att de kan överraska oss och vända på alla situationer som vi tror skulle inträffa på ett visst sätt.

Det finns dock lite kvar att börja veta allt som Loki har förberett för oss. Och kanske, som Wandavision, är det en av de serierna som överraskar oss från början till slut. Eftersom Falcon and the Winter Soldier har varit bra, men vi kan inte förneka att många av oss har en känsla av att vara ett sätt att koppla ihop några punkter, men lite annat.

Kom ihåg att du kommer att kunna se Loki på Disney + från och med den 9 juni.