Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Ny teaser för Stranger Things 4: allt kretsar kring elva?

Ny teaser för Stranger Things 4

Netflix har hållit sitt ord. Så, som han sa för några veckor sedan, skulle vi idag se en ny förhandsgranskning av vad de förbereder för återkomsten av en av de mest framgångsrika Netflix-serierna på senare år: Konstigare saker. Och så har det varit.

I denna lilla men alltid slående nya teaser för fjärde säsongen ser vi att allt sker i det som verkar vara en av de “skolorna” för att inte tala om tydligt laboratorier där de experimenterar med speciella barn. Och även om det finns flera som visas i bilderna faller i slutändan all vikt och uppmärksamhet på nummer 11, elva.

Du behöver inte någon form av introduktion, eller hur? Eleven, en roll som Millie Bobbie Brown i huvudrollen, är en av de viktiga karaktärerna i serien och flickan med krafter som under tidigare säsonger lyckas möta de faror som har förföljt just denna grupp av vänner och befolkningen där de bor, Hawkings .

Nu är frågan om det är ett tillbakablick vad de visar oss och att det kommer att tjäna för att förklara andra saker som kommer att hända i framtiden eller om det tillhör ett annat ögonblick som ännu inte har hänt.

Naturligtvis måste vi ha lite mer tålamod, men det kommer säkert snart att dyka upp teorier som försöker förklara vad vi ser i dessa få sekunder av teaser.

Som den där det sägs att Eleven kan vara problemet med den här fjärde säsongen, som verkar peka på att vara väldigt annorlunda än de tidigare –

När den fjärde säsongen av Stranger Things har premiär

Trots den nya teasern för säsong fyra av Stranger Things det är inte känt när det kommer att släppas exakt. A priori förväntades det vara i slutet av 2021, men serien spelas fortfarande in och mellan det ena och det andra kan det bli försenat till 2022. Förhoppningsvis i början av nästa år skulle det vara, men utan officiell bekräftelse från Netflix är det klart att ingenting kan garanteras definitivt.

Vad vi vet är att från bilder som ses i andra framsteg från Netflix själv Hooper lever fortfarande och verkar vara i ett ryskt fängelse. Och det är något som vi å ena sidan gillar, för han var en karaktär med mycket karisma och för att det genererar mer mysterium om vad som verkligen händer. Eftersom vi alla trodde att han hade dött. Det enda vi vet med säkerhet är att Hawkings inte verkar vara och inte kommer att vara den enda förbannade punkten.