Apple Watch Series 7 batterikapacitet för att få en boost via mindre chips

Apple Watch Series 7-batterikapaciteten bör öka tack vare ett mindre, preliminärt namngivet “Apple S7”-chip som ska använda dubbelsidig kiselförpackningsteknik.


HÖJDPUNKTER:

  • Apple Watch Series 7 kommer att fokusera på batteritid
  • Enheten kommer att använda ett mindre, dubbelsidigt chip
  • Dessutom kan Apple Watch Series 7 erbjuda nya färger

Apple Watch Series 6 rivningsbild från iFixit

Bildkredit: iFixit

Apple Watch-batteri för att få ett uppsving med Series 7

Taiwans Economic Daily News rapporterar att de kommande Apple Watch Series 6-efterföljarna kommer att använda ett mindre Apple S7-chip som kommer att göra mer utrymme inuti enheten för ett större batteri och potentiellt andra komponenter. Apple är underförstått att fokusera på att förbättra batteritiden för Apple Watch med årets uppdatering utan att nödvändigtvis göra enheten större eller tjockare.

Den taiwanesiska handelspublikationen DigiTimes sa nyligen att nästa Apple Watch kommer att innehålla Apples nästa generations S7-chip som förväntas använda dubbelsidigt System in Package (SiP)-förpackning, vilket ger en tunnare förpackning totalt sett. Dagens rapport hävdar att Apple Watch Series 7 kommer att använda dubbelsidig teknologi från den taiwanesiska leverantören ASE Technology.

Den tillägger att Apple Watch Series 7 kommer att erbjuda några nya färger utan att säga vilka. En tidigare rapport sa att ett nytt grönt färgalternativ skulle komma till Apple Watch i år.

När släpps Apple Watch Series 7?

Så när kan Apple Watch Series 7 släppas? Tja, om historien är något att gå efter, så borde du kunna sätta en helt ny klocka från Apple på handleden någon gång i höst.

Prenumerera på iDB på YouTube

Med allt vi vet hittills är det säkert att dra slutsatsen att Apple Watch Series 7 kommer att presenteras samtidigt med den nya iPhone 13-serien i september, som lanseras i oktober.

Kommer Apple Watch Series 7 att ha nya hälsosensorer?

Det är oklart om Apple Watch Series 7 skulle inkludera några nya sensorer, som den ryktade kroppstemperatursensorn. Enligt rykten kan ytterligare hälsosensorer komma till Apple Watch-familjen 2022. En icke-invasiv blodsockersensor för diabetiker som Apple har arbetat med ganska länge är dock fortfarande några år bort.

Den vördade Apple-analytikern Ming-Chi Kuo sa att han förutspådde att Series 7 skulle bli den första stora omdesignen av Apple Watch sedan starten 2014. Bloomberg nämner tunnare ramar runt Apple Watch Series 7-skärmen och användningen av skärmlaminering för att eliminera en lucka mellan displayen och täckglaset som är synligt på de aktuella modellerna.

Relaterade Artiklar

Back to top button