Detta iPhone-hack lÄter dig ta bilder och videor samtidigt

0 Shares

Videor dominerar positivt sociala medier, inklusive pĂ„ Instagram, som meddelade i juni 2021 att det “inte lĂ€ngre bara Ă€r en plattform för fotodelning.” Men kĂ€nn inte att du mĂ„ste byta ut alla dina foton till förmĂ„n för att fylla din kamerarulle med videor. Det finns ett sĂ€tt att ta stillbilder och filmer pĂ„ en iPhone samtidigt. Om din hjĂ€rna inte bara förbrĂ€ndes vid det uttalandet, oroa dig inte; min och varenda en av min vĂ€ns hjĂ€rnor gjorde för dig. Den digitala skaparen Kelly Fiance Ă€r en person som har delat det hĂ€r tipset pĂ„ en Instagram-rulle, och jag tror inte att jag nĂ„gonsin kommer att ta bilder pĂ„ samma sĂ€tt igen.

Om du tycker om att sy ihop videor frÄn ditt liv för sammanfattningar av ditt Är, din mÄnad eller till och med en rolig resa, kommer det hÀr tipset att vara anvÀndbart för dig. Det Àr sÄ mycket bÀttre Àn att konvertera levande bilder till ett videoklipp (vilket jag har gjort fler gÄnger Àn jag kan rÀkna), och bildkvaliteten Àr fortfarande hög. Om du Àr en innehÄllsskapare i nÄgon mening av ordet, var noga uppmÀrksam, eftersom detta iPhone-hack kommer att göra ditt liv enklare.

Hur man tar stillbilder medan du spelar in en video pÄ din iPhone

  1. Börja spela in din video.
  2. Tryck pÄ den vita cirkeln i det nedre högra hörnet för att ta en bild.
  3. Sluta spela in din video nÀr du Àr klar.
  4. Alla bilder och videor kommer att sparas i din kamerarulle.

Det Àr bokstavligen det. Det Àr svÄrt att tro att den hÀr inte sÄ hemliga fÄngstknappen har varit tillgÀnglig för oss sÄ lÀnge, men tack och lov Àr det sÄ.

Hur man tar ett stillbild frÄn en förinspelad video pÄ din iPhone

Om du har en förinspelad video som du skulle vilja ta ett stillbild frÄn, finns det ett sÀtt att göra det ocksÄ (typ).

  1. Öppna videon du vill ta en bild frĂ„n.
  2. VÀlj den ram du vill förvandla till en bild.
  3. AnvÀnd volymknapparna och sidoknapparna, ta en skÀrmdump av ramen och beskÀra den efter eget tycke.
  4. FÄ Ätkomst till skÀrmdumpen frÄn din kamerarulle som du normalt skulle göra.

0 Shares