Realme 2, Realme 2 Pro och Realme C1 registrerar en sammanlagd försäljning på över 1 miljon

0 Shares

Fliparkarts Big Million Day-försäljning avslutades nyligen den 14 oktober. Försäljningen pågick i 5 dagar från 10 oktober till 14 oktober. Ett antal smarttelefontillverkare har listat sina mobiltelefoner med lukrativa rabatter och det är uppenbart att dra slutsatsen att Flipkart har registrerat den högsta försäljningen under dessa dagar. Flipkart har avslöjat att de har sålt nästan 3 miljoner smartphones på en enda dag under försäljningen. Detta visar den stora trafik som Flipkart har fått under försäljningen.

Realme 2, Realme 2 Pro, Realme C1 försäljning

Realme-enheter verkar vara det hetaste valet under försäljningssäsongen. Realme påstår sig ha sålt över 1 miljon kumulativa enheter under försäljningsperioden. Det är ett häpnadsväckande antal enheter som säljs av ett enda företag. Detta är också en lättnad för företaget efter det ljumma svaret för Realme 2 som släpptes tidigare i år. Med den nuvarande trenden har företaget meddelat att de nu har sålt över 2 miljoner telefoner under detta varumärke, vilket gör det till ett av de snabbast växande smarttelefonföretagen i Indien inom budgetområdet. Vi kan förvänta oss att det kommer att tävla mot sådana som Xiaomi inom en snar framtid om det fortsätter sin form.

Realme har inte gett oss en uppdelning av de enskilda telefonerna, men det är säkert att anta att alla den nyligen släppta telefonen måste ha klarat sig bra på grund av deras balans mellan prissättning och specifikationer.

Realme 2 Pro, Realme C1 Pris & specifikationer

Realme 2 Pro som släpptes förra månaden är den billigaste smarttelefonen som har en skärm med vattenfall och den billigaste som inkluderar Snapdragon 660 AIE-chipset. Den lägsta varianten kostar dig 19 990 kr medan den högsta varianten har prissat 17990 kr.
Läs mer: Realme 2 Pro Review – verkligen en “Pro”

Realme C1 som gör sin närvaro i det mycket konkurrenskraftiga nybörjarsegmentet är den billigaste telefonen som har en skärm. Drivs av Snapdragon 450, den här telefonen kan ge en tuff konkurrens till sådana som Redmi 6A. Den levereras med en aggressiv prislapp på 6999 Rs
Läs mer: Realme C1 är den billigaste notch-display-telefonen

0 Shares