Projektorfästen – Vägg-, tak- och golvmodeller

0 Shares

För närvarande finns det många modeller av projektorer som har en liten storlek och som vi kan placera ovanpå vilket bord eller möbel som helst för att kunna projicera bilden där vi vill. Nu, om du är en av dem som föredrar att ha allt rätt ordnat och placerat, det är bäst att ha den hängande på ett stöd . Vi kan hitta stöd för taket, väggen eller till och med golvet, så vi kommer att kunna hitta den perfekta modellen för att placera vår projektor där den passar oss bäst.

Projektorfästen - Vägg-, tak- och golvmodeller

Platsen där vi kan placera stödet är förstås inte den enda detaljen att ta hänsyn till när man väljer en eller annan modell. Det finns även andra viktiga detaljer att titta på innan du köper en. Det är viktigt att kontrollera om det är en roterande modell , vilket gör att vi kan projicera bilden direkt där vi vill med total komfort, om det tillåter ändra lutningsvinkeln , om det är utdragbar för att kunna reglera höjden på projektorn, material med vilken den är gjord för att veta om den bär vikten av projektorn och naturligtvis pris .

Med allt detta i beräkningen kommer vi säkert att kunna välja det stöd som bäst passar våra behov och budget. För att göra detta lämnar vi nedan ett intressant urval med olika modeller av projektorfästen med olika priser som anpassar sig till alla fickor.

Projektorfästen till ett bra pris

Vogels vägg

Väggfäste med en mycket elegant design och tillverkad av ett mycket motståndskraftigt material som kan bära projektorer upp till 10 kg i vikt. Låter dig justera lutningen, vridningen och rotationen av basen för att placera projektorn i den idealiska positionen, vilket möjliggör en 360 graders rotation och en lutningsvinkel på upp till 20 grader. Den erbjuder universell kompatibilitet och är mycket enkel att installera.

Soporte para proyector Vogel's de pared

Vogels tak

Kraftig projektortakfäste som låter dig projicera bilder på en vägg eller skärm med en fantastisk justering, eftersom den låter dig justera lutningsvinkeln och den är vridbar 360 grader. Den kan bära upp till 10 kg vikt, är kompatibel med alla typer av projektorer och är mycket enkel att installera.

Soporte para proyector Vogels de techo

DeleyCON

Universal projektorfäste med 360 graders rotation och en lutningsvinkel på upp till 25 grader. Den kan bära en vikt på upp till 15 kg, kompatibel med alla typer av projektorer, lätt att installera och perfekt placerad för att projicera bilder på exakt plats.

Soporte för proyector DeleyCON de techo

Duronic

Projektorvägg- och takfäste som erbjuder upp till 180 graders lateral lutning för att enkelt hitta den perfekta positionen. Den är tillverkad av höghållfast aluminium som kan motstå upp till 10 kg vikt och som tillåter installation även i gipsskivor. Den erbjuder kompatibilitet med många 3-håls och 4-håls projektormodeller och är mycket enkel att installera.

Soporte para proyector Duronic de techo

Unicview

Kompatibel projektorfäste för både tak- och vägginstallationer. Den erbjuder 4 konfigurerbara ankarpunkter som kan reduceras till en beroende på typ av projektor. Den är utdragbar från 15 cm till 65 cm och ger möjlighet att justera lutningsvinkeln upp till 15 grader. Den ger bra motstånd, stödjer upp till max 15 kg och är mycket enkel att installera.

Soporte para proyector Unicview de techo

RMENOOR

Projektorfäste som erbjuder upp till 90 graders huvudsvängning och 360 graders rotation. Den är 21 cm lång och låter dig justera lutningsvinkeln för en perfekt projektion. Den har ett hål för kabelstyrningen och är gjord av högkvalitativ aluminiumlegering som kan bära upp till 5 kg vikt. Den tillåter installation på tak, väggar eller till och med marken.

Soporte para proyector RMENOOR de techo

Luxburg

Universalstöd med förlängningsarm mellan 15 och 39 cm och tillverkat av libero aluminium som kan ge ett motstånd på upp till 15 kg. Den möjliggör enkel montering och har en spindelkrok som gör att projektorn enkelt kan sättas in och tas bort från fästet. Den har ett system för att dölja kablarna och ett mycket enkelt installationssystem.

Soporte para proyector Luxburg de techo

Olisicht

Miniprojektorstöd av högkvalitativt aluminium och mycket lätt att installera både i taket och på väggen. Den har ett 360-graders roterande huvud och gör att lutningsvinkeln kan justeras upp till 90 grader för att placera projektorn i den idealiska positionen för att projicera. Diametern på basen är 8,8 cm, har en total längd på 21,5 cm och tål en vikt på upp till 3 kg.

Soporte para proyector Olisicht de techo

Drsn

Projektorfäste som möjliggör installation både i taket, på väggen eller till och med på golvet. Det är ett universellt fäste som passar de flesta projektorer och har ett 360-graders vridbart huvud med en greppvänlig vred. Det låter dig också justera lutningsvinkeln för att uppnå den perfekta projektionspositionen. Denna modell erbjuder ett stöd på upp till 3 kg vikt.

Soporte para proyector Drsn de techo

Tooq

Universal takprojektorfäste som passar de flesta projektorer. Metallisk modell med utdragbar arm mellan 113 och 65 cm för att reglera höjden från taket och mycket enkel att installera. Den ger stort motstånd, stöder upp till 20 kg vikt och låter dig justera lutningsvinkeln upp till 15 grader för att uppnå bästa möjliga position för projektion.

Soporte para proyector Tooq de techo

0 Shares