Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

5 proffstips för att lägga upp uppmärksammande blogginlägg

Alla vill publicera uppmärksammande blogginlägg, men få lyckas göra det. Du kan inte kopiera en populär blogg och förvänta dig att få samma fantastiska resultat. Ofta påverkas framgången för en blogg starkt av personen som driver den.

Till exempel har Ree Drummonds blogg tusentals läsare, men det är inte bara på grund av dess innehåll. Medan hon är en underhållande författare, bra fotograf och fantastisk kock, steg Drummonds framgång när The Food Network gav henne en matlagningsshow. Beviljas, hans blogg var framgångsrik före showen, men hans show tog sin framgång till höjder som de flesta bloggare bara kan drömma om.

Tips för att publicera uppmärksammande blogginlägg

Tips för att publicera blogginlägg

Om du försöker publicera blogginlägg som väcker lika mycket uppmärksamhet som kända kändisar har du mycket arbete att göra. Att bjuda in gästbloggare är en början, men det är inte allt. Det finns ingen garanterad framgång i bloggvärlden, men du kan alltid producera bättre innehåll, och så här gör du det:

1. Var passionerad om ditt ämne

En stor anledning till att mycket framgångsrika bloggare uppnår berömmelse och förmögenhet är att de är så passionerade för sitt ämne. Om du publicerar blogginlägg om ett ämne som du bara är intresserad av tillfälligt kommer det att lysa igenom i alla dina inlägg. Dina läsare vet att du skriver innehåll för att behaga sökmotorerna eller tjäna pengar på anslutna produkter.

Poängen är att du inte kan vara en framgångsrik bloggare utan passion för att stödja det. Om du inte kan bli passionerad för ditt ämne, välj ett annat ämne innan du lägger mer tid på att göra ett tråkigt ämne ser spännande ut.

2. Schemalägg tid för att skriva dina inlägg

Om du är som de flesta bloggare vet du förmodligen värdet av att schemalägga inlägg i förväg och på ett vanligt schema. Men om du inte schemalägger en timme för att skriva dessa inlägg också riskerar du att avvika och missa dina inläggstidsfrister.

Beräkna hur länge du behöver skriva ett anständigt inlägg och duplicera det sedan. Om du till exempel tror att du kan skriva ett bra inlägg på två timmar, fördubblar du det till 4 timmar. Schemalägg ett 4-timmars blockering av skrivtid (eller två 2-timmarsblock) före det datum du vill publicera din artikel. Lita inte på ditt minne – använd Kalender-appen för att planera din skrivtid.

Du kommer aldrig att skriva bra blogginlägg om du inte tar dig tid att skapa bra innehåll.

3. Upptäck vad andra inte publicerar

För att ditt blogginnehåll ska skilja sig från andra och anses vara mer intressant måste du lägga upp vad andra inte gör. Det bästa sättet att ta reda på vad andra saknar är att söka på internet efter bloggar som din och se vad de publicerar och leta efter vad som saknas.

Till exempel, om du upptäcker att andra bloggare undviker att lägga upp kontroversiellt innehåll, är det en fantastisk möjlighet för dig. Läsarna älskar kontroverser. Om du är rädd att ta del i en kontroversiell fråga som kommer att orsaka problem behöver du inte. Du kan publicera en opartisk och objektiv analys av kontroversen och presentera alla sidor av argumentet och be läsarna om deras åsikt. Det ger följande råd.

4. Engagera dina läsare

Medan många människor är nöjda med att läsa bloggar utan att interagera, gillar folk i allmänhet att kommentera och dela sina tankar. Se till att du har kommentarer aktiverade för dina blogginlägg. Du måste skydda din kommentarsektion från skräppost, men det är värt det.

Uppmuntra dina läsare att dela sina tankar i kommentarsektionen och var noga med att svara när människor delar. Du behöver inte svara på alla, men om någon blir avskräckt är det artigt att ge ett personligt svar.

Installera åtminstone kommentarprogramvara som ger dig möjlighet att klicka på en “gilla” eller “tummen upp” för varje inlägg så att du kan låta folk veta att du har läst din kommentar. Se till att de som kommenterar känner sig igenkända.

5. Var uppmärksam på läsarkommentarer

Läsarnas kommentarer kommer att berätta om dina inlägg är intressanta eller tråkiga. Vad säger kommentarerna? Kommenterar människor till och med

Du kan ha en liten nisch av läsare, men bedöm inte din framgång efter storleken på dina läsare eller antalet kommentarer du får. Många läsare väljer att inte kommentera ens på sina favoritbloggar. Kontrollera din trafikstatistik för att se hur bra din blogg presterar. De kommer att ge dig en bra indikation på hur bra dina ansträngningar fungerar.