Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur man stänger av någon på Instagram utan att följa dem

Instagram är den tredje mest använda sociala medieappen i världen. Runt om i världen använder tusentals kändisar denna plattform för att dela sina bilder och du kan se ett blått fästmärke bredvid deras användarnamn som indikerar att det var ett verifierat officiellt konto. Men användare kan bli uttråkade om någon delar inläggen oftast. Om dessa situationer kan du stänga av deras profil för att sluta visa deras inlägg. Följande avsnitt visar nödvändiga steg för att stänga av ljudet på någon på Instagram.

Vad händer när du stänger av någon på Instagram?

Deras inlägg och berättelser kommer inte att visas i din tidslinje och berättelser flöden förrän du avaktiverar deras profil. Det är som att fly från en konversation utan att ge mening.

Hur man stänger av någon på Instagram utan att följa dem

Det finns två olika sätt att stänga av en person på Instagram.

  1. Från profilsidan.
  2. Från tidslinjen

Från profilsidan

1. Öppna Instagram-appen på din smartphone.

2. Gå till profilsidan för personen du vill stänga av ljudet.

3. Klicka på följande knapp som visas i bilden nedan.

4. Välj tyst alternativ.

5. Stäng av det du vill stänga av ljudet (inlägg och berättelser).

6. Nu har du dämpat framgångsrikt respektive person på Instagram.

Relaterad guide: Hur man följer någon på Instagram

Från tidslinjen

1. Öppna Instagram-appen och bläddra i nyhetsflödet.

2. När du bläddrar i nyhetsflödet trycker du på ikonen med tre punkter i det högra hörnet av inlägget du vill stänga av.

3. I popup-fönstret klickar du på Stum alternativ.

4. I den andra popupen väljer du antingen vad du vill stänga av Stäng av inlägg eller Stäng av inlägg och berättelse.

5. Detta är det enklaste sättet att stänga av någon direkt på Instagram.

Tips för Techowns – Hur man rapporterar på Instagram

Du kan bara stänga av en person på Instagram på mobilen. Det finns inget sätt att stänga av dem på skrivbordet. Således kan det vara det bästa valet att stänga av någon på Instagram istället för att blockera dem. Om du blockerar någon på Instagram kan du inte ens se deras profil även i sökresultaten på Instagram.

Följ vår Facebook och Twitter profiler för att hålla dig uppdaterad med våra handledning.