Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur laddar man ner WhatsApp Java gratis på en Samsung-telefon?

WhatsApp är en gratis meddelandeapplikation tillgänglig för smartphonesoch i andra aspekter, också en av de mest kända applikationerna när det gäller att maximera kapaciteten hos våra enheter, så länge de är, naturligtvis, smartphones. Nu, om vi inte har en Android, iOS, Blackberry, Windows Phone och annan enhet, kommer vi att möta problemet att många av dessa applikationer inte kan installeras, och då kommer vi att behöva Java-applikationer.

I just det här fallet är vi särskilt intresserade möjligheten att lära alla våra läsare hur man installerar WhatsApp i sin Java-version, det vill säga för gamla smartphones där det inte finns något annat sätt att installera applikationen. Därför hittar du i den här artikeln alla detaljer och lösningar relaterade till det steg för steg. När det är klart kommer du att se att du kan använda alla WhatsApp-funktioner på den mobiltelefonen direkt.

Installera WhatsApp Java på din mobiltelefon

Tja, du har förmodligen kommit till den här artikeln genom att försöka ladda ner WhatsApp Java till din Samsung-mobiltelefon, då kommer vi direkt till saken så att du kan börja skicka och ta emot meddelanden, samtal, videosamtal och till och med röstmeddelanden från din PC. På samma sätt måste du veta att de senaste versionerna i detta avseende också har alla uttryckssymboler och andra konversationsanpassningsobjektså vi rekommenderar att du tar en titt på den.

Först går vi till den här länken för att ladda ner filen vi behöver, som först måste laddas ner till vår dator. Efter nedladdning packar vi upp ZIP-filen och letar sedan i mappen efter den som heter WhatsApp Java. Vi ansluter mobiltelefonen till datorn och överför den givna filen till vår telefons microSD-kort. Vi går tillbaka för att slå på microSD-kortet till telefonen och sedan kan vi köra applikationen direkt från mobiltelefonen.

Ladda ner WhatsApp

Slutligen, om du är osäker på om den här steg-för-steg-guiden fungerar på din smartphone, måste du veta det Gäller följande enheter: Samsung GT-C3312, Samsung S5620, Samsung Star 3 Duos och Samsung E2252; så att du enkelt kan använda WhatsApp i dem alla.

Lyckades du installera WhatsApp Java på Samsung GT-C3312, Samsung S5620, Samsung Star 3 Duos och Samsung E2252 med det här tricket vi just gav dig?