Vad Ă€r RappiPay och hur fungerar det? – Vad kan du göra med RappiPay-kortet?

0 Shares

Om du Àr en av dem som anvÀnder teknik till allt har du förmodligen anvÀnt Rappi-appen (den Àr gratis pÄ PlayStore) för att hÀmta hemleveranser, sÄ du tror förmodligen att du vet allt om det. Men sÄ Àr det inte dÄ den ovan nÀmnda appen har en hel del funktioner, sÄ idag fÄr du se vad RappiPay Àr och hur det fungerar?

Om RappiPay-deadline inte Àr nÄgot för dig behöver du mycket hjÀlp för att anvÀnda Rappi vÀl. FrÄn detta Àr det bÀsta sÀttet att betala snabbt och sÀkra paket till den adress du angett.

Vad Àr RappiPay och hur fungerar det?

För att snabbt svara pÄ en frÄga bör det sÀgas att det Àr en elektronisk betalningsplattform. L.som skapades som ett alternativ till betalningar med kreditkort och kontanter som stöds i applikationen (Àven kuponger och rabattkoder frÄn Rappi)

Tillsammans med denna plattform har RappiPay-kortet dykt upp, vilket Àr dess komplement. Eftersom det Àr ett fysiskt element som representerar denna typ av bankverksamhet (Àven om du kanske inte tror det, accepteras detta kort över hela vÀrlden som det Àr drivs av Visa).

Om du undrar vad som kan göras med den hÀr plattformen och dess flik? Du mÄste veta att med dem kommer du att kunna betala för produkterna i princip som om det vore ett betalkort (du kan ocksÄ betala med en QR-kod som kan skannas).

Du kan ocksÄ köpa frÄn samma app, fÄ pengar frÄn andra anvÀndare utan provision och i slutÀndan samla pengar för framtida köp (de ger dig kredit om du anvÀnder ett kort, sÄ om du vet hur RappiCreditos fungerar kan du till och med Àta gratis).

Hur aktiverar och begÀr ett kort?

Nu nÀr du vet mer om vad det Àr och hur RappiPay fungerar. OCHDags för dig att se hur du begÀr kortet i frÄga och vad du ska göra för att aktivera det (utan att aktivera det Àr vÀrdelöst).

Du kan begÀra det i Rappi-appen, gÄ bara till RappiPay-sektionen och lÀgg sedan till 16 siffror pÄ ditt kreditkort. DÄ mÄste du lÀgga en selfie och ett officiellt ID.

Om allt gÄr som det ska skickas kortet hem till dig inom 45 minuter som om det vore en produkt. NÀr du har den kan du börja aktivera den (inte före).

För att göra detta, gĂ„ först till applikationen och klicka pĂ„ “RappiPay”. Denna Ă„tgĂ€rd kommer att visa en meny dĂ€r du mĂ„ste vĂ€lja knappen “Aktivera kort”.

Sedan behöver du skanna kortets QR-kod med din mobiltelefon och det Àr allt. Nu kan du anvÀnda detta kort för att betala vad du vill i de faciliteter som Àr kopplade till Rappi, som Àven omfattar tjÀnster som vatten och el.

Ta ut kontanter med RappiPay-kort och andra funktioner

Följaktligen Àr detta redan klarlagt vad Àr RappiPay och hur det fungerar. NERja, nu kommer du att ta reda pÄ vilka andra funktioner den hÀr plattformen och dess flik har. En av dem Àr möjligheten att ta ut kontanter frÄn banken.

Du kan uppnÄ detta precis som du skulle göra med alla andra betalkort. Tack vare Visas stöd accepteras detta kort i över 2,5 miljoner bankomater runt om i vÀrlden (ingen grÀns för uttag).

Förutom att kunna ta ut pengar frÄn banken, lÄter den hÀr funktionen dig Àven spÄra dina utgifter i samma Rappi-app (som om det vore en bank).

Och som om det inte vore nog Kortets material Àr sÄ modernt att det anvÀnder Contactless-tekniken. Som ett resultat kan köp göras utan att kontakta terminaler pÄ försÀljningsstÀllen.

Och vips, med allt du lÀser kan du sÀga att den första frÄgan Àr vad Àr RappiPay och hur fungerar det? det Àr inte ett problem för dig lÀngre, sÄ du kan nu gÄ till din app och begÀra ett kort.

Kom ihĂ„g att i hĂ€ndelse av att den hĂ€r appen slutar uppfylla dina förvĂ€ntningar kan du alltid leta efter de bĂ€sta apparna för hemmatsbestĂ€llning? För att se vilka andra appar som finns pĂ„ marknaden, eller för att leta efter jĂ€mförelser mellan fraktappar, lĂ€gg i webblĂ€saren som Ă€r bĂ€ttre, Glovo, Rappi, Deliveroo. Äter eller bestĂ€ller Uber nu?

0 Shares