Zynga köper OMGPOP för coola 200 miljoner dollar, löften drar något kommer bara att förbättras

0 Shares

Onsdagen den 21 mars 2012

Zynga, ägare av den populära “med vänner” mobilapp-serien har officiellt köpt ut OMGPOP för en häpnadsväckande 200 miljoner dollar. Enligt All Things D kommer Zynga att betala cirka 180 miljoner dollar för OMGPOP, plus ytterligare 30 miljoner dollar för kvarhållande av anställda. OMGPOP: s VD Dan Porter kommer att stanna ombord med Zynga som VP och har försäkrat sina fanatiska användare att Draw Something bara kommer att förändras till det bättre.

“Spelet kommer att förbli trogen mot dig och vad du älskar, och det är mitt högtidliga löfte att magin i Draw Something inte kommer att förändras”, sa han. ”Med de extra resurserna vi nu har och den djupa spelupplevelsen vi kan dra oss kan vi inte vänta med att fortsätta överraska våra användare. Om du är en fan, en spelare av oss, kan jag inte vänta med att visa dig vad som finns i väntan – det kommer att bli dragande. ”

Om du har bott i en grotta någonstans och inte hört talas om OMGPOP, är de utvecklargeniet bakom sensationen Draw Something över natten. Draw Something är ett Pictionary-liknande spel för Android- och iOS-användare där du i princip ritar något och hoppas att den andra personen gissar det rätt.

På bara sex korta veckor har Draw Something laddats ner över 35 miljoner gånger. Om det inte imponerar på dig, tänk bara på de 1 miljard ritningar som användarna har skapat bara under den senaste veckan. Hej, har ingen någon dagsjobb här?

Om du inte har hoppat på Draw Something-vagnen ännu, ladda ner den från Play-butiken här.

Källa

Om du gillade det här kan du överväga att dela det

0 Shares