ZUK-mÀrket nÀrmar sig sitt slut

0 Shares

Lenovo planerar att göra av med det kinesiska varumÀrket ZUK och fokusera helt pÄ Motorola. ZUK:s webbplats Àr redan omdirigerad till Motorolas.

Lenovo har under en tid gett tecken pĂ„ att det skulle sluta med varumĂ€rket ZUK, tillverkare av den berömda ZUK Z2, eller helt enkelt “ZukĂŁo”. Rykten tyder pĂ„ att Lenovo skulle överge ZUK för att fokusera mer pĂ„ Motorola, sĂ„ utvecklingen av ZUK-serien skulle migrera till Motorola. Det ser ut som att slutet Ă€r nĂ€ra nĂ€r zuk-webbplatsen (zuk.com) omdirigeras till Motorolas kinesiska webbplats.

En annan ledtrÄd Àr att Lenovo Ànnu inte har tillkÀnnagett nÄgra smartphones under varumÀrket ZUK i Är, Àven om en förmodad ZUK Z3 har lÀckt ut i mÄnader, men aldrig nÄgot konkret. En sak som ingen kommenterar Àr det faktum att alla sensorer i de nya Motorola-smarttelefonerna Àr identiska med den som anvÀnds i ZUK Z2-linjen, enligt min mening Àr det ett bevis pÄ att teknologier frÄn ZUK redan gÄr över till Motorola ett tag.

Ett annat rykte Àr att ZUI, ZUK-grÀnssnittet, kommer att utrusta Motorolas smartphones. Naturligtvis bör detta ske i enheter frÄn Kina, som föredrar modifikationerna istÀllet för en renare Android, och naturligtvis förbudet att anvÀnda vissa Google-tjÀnster i landet. SÄ vad tycker du?

Avatar av André Luiz

Grundare och chefredaktör för Tekimobile Media. Förutom att vara entreprenör arbetade han i 20 Är med elektronik och telekom tills han bestÀmde sig för att Àgna sig 100 % Ät innehÄllsproduktion.

0 Shares