ZTE Axon 30 har ett mycket smart visningstrick

0 Shares

ZTE har meddelat sin senaste generationens smartphone, och det verkar som att den har allt.

ZTE tar fullskärmsfunktionen till nästa nivå genom att introducera en ny kamera under skärmen i sin nyaste smartphone, ZTE Axon 30.

Kameraområdet under skärmen på skärmen är den första som introduceras över hela världen.

Kretsarrangemangsdesignen bör möjliggöra synkronisering mellan den framåtvända kameran och visningsområdet, vilket bör främja en naturlig övergång mellan dem för användarna.

En annan funktion är det oberoende displaychipet, som syftar till att göra skärmen mer exakt genom pixelförbättring, med sju lager av mycket transparenta material och tre speciella bearbetningstekniker för att göra det möjligt för kamerans område under skärmen att bli mer ljusgenomsläpplig.

Skärmen som är mer ljusgenomsläpplig betyder att skärmen inte ska reflektera eller absorbera ljus, och i kombination med den 2,24 tum stora pixelkameran bör den ge vika för utmärkta ljusmiljöer för foton och video.

Specifikationerna för själva telefonen låter också imponerande, med en 120Hz uppdateringsfrekvens på skärmen och en 360Hz touch -samplingsfrekvens. Skärmen i sig är en 6,92-tums AMOLED med ett 20,5: 9-skärmförhållande som ZTE hävdar är filmkvalitet, toppat med DTS: X uppslukande 3D-ljudteknik.

Den är utrustad med Qualcomm Snapdragon 870G -mobil med extra fusionsteknik. Detta låter dig utöka körminnet med upp till 5 GB.

ZTE Axon 30

Kameravaljerna inkluderar en 120-graders vidvinkelkamera, en AI-fyrkamera och en 64 megapixel huvudkamera, med ett 3 cm makroobjektiv och ett skärpedjupslins tillgängligt för alla som vill komma nära och personligt med vad de än skjuter.

Om du vill fotografera i svagt ljus kan Super Night Mode-funktionen undertrycka nattbrus genom en AI-algoritm, vilket innebär att dina foton på natten blir lika detaljerade som de på dagen. Eller så är det i alla fall enligt ZTE.

Axon 30 mäter in med en tjocklek på 7,8 mm och en vikt på 189 g, vilket gör den till samma vikt som den senaste iPhone 12 Pro.

Smarttelefonen finns i antingen svart eller Aqua och har ett 4200mAh batteri och 55W snabbladdning.

ZTE Axon 30 kommer till dig i september, med prissättningen från 749 £.

Bästa Android-telefoner 2021: De 13 bästa telefonerna med Android just nu

Bästa kameratelefoner 2021: 11 fantastiska smarttelefonkameror

0 Shares