Zoho ManageEngine-sårbarhet uppmärksammar CISA

Zoho ManageEngine-sårbarhet uppmärksammar CISA

Ska jag fortfarande använda Zoho?

Varje säkerhetsrisk, särskilt en som flaggats av US Cybersecurity and Infrastructure Agency, kommer att vara orsak till alarm. När allt kommer omkring utsätts företag för enorma ekonomiska slag från säkerhetsöverträdelser, med snittkostnaden ligger runt 10 miljoner dollar för vardagliga företag.

Så, ska du avstå från alla dina Zoho-tjänster och gå vidare till ett annat företag som är säkrare? Inte så fort. Även om säkerhetssårbarheter inte är idealiska, händer de de flesta företag någon gång, och de är inte alltid så katastrofala som 10 miljoner dollar låter. I de flesta fall patchar företaget dem utan problem, och majoriteten av användarna är helt säkra.

Utöver det har Zoho några av de bästa alternativen i affärsvärlden, så det vill du inte missa. Zoho CRM, i synnerhet, är en av de bästa CRM för småföretag på marknaden, enligt vår fördjupad forskning på ämnet. De har massor av funktioner samtidigt som de underskrider konkurrensen på priset, och de har faktiskt också solid säkerhet, så du kan vara säker på att din data är säker när du använder dessa plattformar.

Relaterade Artiklar

Back to top button