Zebronics ZEB-FIT4220CH med samtalsfunktion, SpO2 och BP-övervakning lanseras till ett introduktionspris av Rs. 3199

Zebronics har lanserat ZEB-FIT4220CH, företagets nya smartklocka med Bluetooth-samtalsfunktion. När du väl har parat ihop med din telefon kan du ringa och svara på samtal, eftersom fitnessklockan kommer med en inbyggd mikrofon och högtalare.

Den har en 1,3-tums TFT-färgskärm, stöder 100+ anpassningsbara urtavlor, har 7 sportlägen, har IP67 vattentät kropp och har SpO2 / syreövervakning i blodet samt blodtrycksövervakning, förutom pulsmätning. Den stöder telefoner som kör iOS 9.0 och senare / Android 5.0 och senare.

Den har en stegräknare, kaloriräkning, distansmätare, sömnmonitor, stillasittande påminnelse, larm, musikkontroller, handledsavkänning och låter dig även fjärrstyra funktioner som kameraslutare och musik när den har parats ihop med din telefon. Batteriet på 220 mAh lovar upp till 5 dagars batteritid och upp till 30 dagars standby.

Zebronics ZEB-FIT4220CH kommer i ett svart fodral med en svart rem,
silverfodral med en vit rem och en kadettgrå boett med en kadettgrå rem och är prissatt till Rs 3999, men det finns till ett introduktionspris av Rs. 3199 från Amazon.in.

Pradeep Doshi, direktör för Zebronics India, kommenterade lanseringen:

Alla letar nu efter fitnessklockor som kan göra allt. Vår nylanserade smarta fitnessklocka är designad för att prata med många träningsfunktioner parade med en samtalsfunktion och olika hälsovitaler som övervakar allt förpackat i en slimmad elegant design så att du kan se snyggast ut.

Relaterade Artiklar

Back to top button