Ytterligare en mardröm för Warzone-spelare: immunitet i Gulag

0 Shares

Warzone och den nya Gulag buggen

Call of Duty Warzone är en framgång som ett spel och det kan inte förnekas av någon, men det kan inte förnekas att ett av de stora problemen som det har dragit sedan starten buggar. Dessa och fuskarna får vissa spelare att ge upp och sluta lämna titeln eller spela mycket mindre ofta än de annars skulle göra.

Warzones senaste problem kan lägga till allt detta, mycket mer än användningen av viss programvara som många fuskare vänder sig till för att få en fördel i varje spel. Men lyckligtvis för resten av spelarna utvisas både Activision och Raven Software och Infinity Ward och förbjuder ett stort antal fuskare som installerade dessa program från att spela.

Tillsammans med problemet med hur lätt det är att skapa ett nytt gratis konto och fortsätta fuska med dessa verktyg finns det nu en nytt beslut påverkar Gulag. Som YouTuber Ntrippy har visat finns det möjligheten att komma in i Gulagens inre utan att ha dött och slåss mot den som är där och väntar på att återvända till spelet.

Okej, spelare som inte har dött kan smyga sig in i Gulag för att bekämpa dem som gjorde och vänta på sin tur och möjlighet att återvända till kartan. Vad är problemet här? Det kan bli mycket mer desperat än till och med alla andra misslyckanden och fällor som drabbas. Eftersom dessa spelare som går in i Gulag inte bara kommer att kunna döda dig med rena nävar, kommer de också att njuta av full immunitet och du kommer inte att kunna göra någonting för att skada dem medan du försvarar dig själv.

Därför, om de inte sätter en snabb lösning på detta fel och det börjar bli populärt eftersom det verkar göra det, kommer många spelare att börja gå in i Gulag varannan och bara för att irritera och det skulle minska tålamodet för dem som inte bara tåla att dödas och vänta med att återvända till strid, även dessa irriterande rivaler som inte kommer att kunna döda.

Hur man återger Gulag-beslutet

Efter vad vi har berättat för dig, här är hur du går hemligt och med immunitet mot Gulag. Du behöver en serie riktlinjer för att uppnå det och även om det också har sina begränsningar är problemet i vilken utsträckning du vill irritera spelet till resten.

Lösningen: spela inte i Verdansk

Med allt detta, Vilken lösning finns på detta nya Warzone-fel? För närvarande ingen tjänsteman. De som är ansvariga för titeln är säker på att de redan har börjat arbeta för att lösa det så snabbt som möjligt, men tills det händer är det enda du kan göra spela på en annan karta än Verdansk. Att spela till exempel på Rebirth Island händer inte och även om du kanske gillar det mindre skulle det vara sättet att undvika att gå i förtvivlan på grund av fusk till Gulag.

0 Shares