YouTube Red-utgåva: 6 saker att veta

0 Shares

I flera månader har vi hört rykten om några nya tjänster och alternativ från Google och YouTube, och idag tillkännagav företaget YouTube Red. Den här nya tjänsten kommer att lanseras senare denna månad och leverera en annonsfri YouTube-upplevelse, några extra funktioner och mycket mycket mer, allt för 9,99 USD per månad. Nedan vill vi gå igenom några viktiga detaljer om YouTube Red för intresserade.

Först 9,99 USD per månad för något vi redan tycker om kanske inte låter som en bra affär, men när du börjar gå igenom allt som kommer att erbjudas med YouTube Red blir det ganska tydligt att det är en kraftfull tjänst och produkt som kan ha miljoner av prenumeranter på nolltid.

Läs: Hur laddar jag ner YouTube-filmer och musik på Android

YouTube Red kombinerar kraften från YouTube och Google Play Music till en fantastisk tjänst och levererar en obegränsad mängd innehåll för dem som är villiga att betala 9,99 USD i månaden. Allt från obegränsade låtar, annonsfri YouTube, ladda ner och titta senare och mer. Här är vad du behöver veta om YouTube Red.

https://www.youtube.com/watch?v=YL9RetC0ook

Teaservideoen ovan är en ganska bra förklaring av allt som YouTube Red har att erbjuda, men det är mycket mer än bara annonsfria YouTube-videor. I själva verket levererar den två tjänster i en, något som alla behöver veta om innan de fortsätter.

Vad är YouTube Red

YouTube Red är 9,99 USD per månad för de som vill prenumerera, och 9,99 USD per månad ger användarna YouTube Red, men täcker samtidigt Google Play Music-prenumerationen. I huvudsak erbjuder obegränsad musik från Google, samt obegränsad musik, filmer, videor och mer från YouTube. Allt utan reklam.

Om du prenumererar på Google Play Musik har du direkt tillgång till YouTube Red. Och om du ser allt detta fantastiska innehåll av Red och registrerar dig för 9,99 $ per månad, får du också Google Play Music gratis. I huvudsak gör dem en och samma, och en utmärkt allomfattande innehållsleveranstjänst som inte kan matchas, allt för $ 10 i månaden.

YouTube-rött

Annonsfria filmer och musik

Med röda användare får en annonsfri upplevelse, oavsett om det är att titta på videor eller lyssna på musik. Alla annonser på hemsidan, sökresultat, innan videoklipp börjar, mid-play, in-video-textannonser och mer kommer alla att vara helt borta.

I huvudsak tillåter användare att aldrig behöva vänta på en annons, eller vänta fem sekunder på att hoppa över, för att äntligen njuta av deras innehåll. Detta kommer att omfatta allt innehåll på YouTube, inklusive musik, och tar också bort alla annonser eller begränsningar med Google Play Musik.

Uppspelning offline

Röda prenumeranter kan spara hela videor, musik eller klipp tillfälligt på enheten för att njuta av det senare för offlineuppspelning, fortfarande utan annonser. Det här är inget nytt och har funnits ett tag, men nu kommer det att bli ännu mer märkbart och anpassningsbart.

Som abonnent kommer du att kunna justera det maximala utrymmet som ska användas för offline-användning, se hur mycket utrymme som används och kvaliteten på den video som sparas. Videor förblir offline i upp till 30 dagar. Att använda mindre utrymme för videor kommer att sänka kvaliteten, men vanligtvis är 720p mycket, utan att ta för mycket utrymme.

Youtube-rip

Vi har sett allt detta tidigare med något som heter YouTube Music Key, som i grunden var ett betatest för YouTube Red.

Bakgrundsljud

En annan sak som vi långsamt har lagt till på YouTube, men kommer inte att vara lika kraftfull om du inte prenumererar på YouTube Red, är bakgrundsljud. Användare kan starta en låt eller en musikvideo och sedan lämna YouTube-appen helt och göra något annat, så kommer musiken att fortsätta spela.

Samtidigt kan du till och med stänga av skärmen och musik fortsätter att spelas. Detta var något vi såg i en nyligen uppdaterad YouTube-appuppdatering, men den är nu ännu bättre.

Exklusivt innehåll

YouTube Red kommer också att ge användare tillgång till något exklusivt innehåll som gjorts av några av de största namnen på YouTube tillsammans med toppfolk från Hollywood. Mer information finns i detta blogginlägg från Google.

Populära YouTube-kanaler som PewDiePie och mer har alla exklusivt innehåll för dem med en röd prenumeration. Scare PewDiePie är en ny serie baserad på videospel, där den populära YouTube-sensationen kommer att spela ut läskiga ögonblick baserat på hans favoritspel. Denna reality-äventyrsserie gjordes av några av de människor som skapade AMC: s The Walking Dead och andra stora studior. Det här är inte bara källarproduktioner längre.

Det finns också en ny app som heter YouTube Music, som kommer att vara en enda plats för all YouTube-musik. Gör surfningen enklare än någonsin tidigare. Mer information om det finns här.

Släppdatum & mer

YouTube Red kommer officiellt att vara tillgängligt för allmänheten från och med den 28 oktober och kommer att visas på YouTube-hemsidan för 9,99 USD per månad, liknande den prenumerationstjänst som tillhandahålls i Google Music.

Röd sträcker sig över alla enheter så länge du är inloggad på ditt Gmail-konto eller loggat in på YouTube. I huvudsak betyder det att det kan gå var som helst med dig, inte bara på vissa enheter.

YouTube Red, Music, Gaming och Kids håller på att jobba på och kommer att läggas till i fler länder med ytterligare stöd i framtiden. Vi är ännu inte säkra på om detta 9,99 USD sträcker sig till Google Music i termer av det senaste tillskottet av familjeplaner, men när datumet den 28 oktober närmar sig kommer vi att veta ännu mer.

För närvarande ser allt detta väldigt lovande ut. Nej var säger Google att detta bara är Android, så vi antar att det också kommer att finnas tillgängligt på iOS. Obegränsad musik, filmer, videor, program och unikt innehåll, var som helst och överallt, helt utan reklam, allt för bara 9,99 USD i månaden. Intresserad?

0 Shares