YouTube Premium Free med 4K Video Downloader: Steg-för-steg-användning

Som du säkert vet, Youtube har en Premie version, som dock få utnyttjar. Anledningen är förstås dess pris, något som gör att användaren ofta drar sig för att prova och föredrar att fortsätta med free plattformens alternativ. Men tänk om vi berättade att det finns ett sätt att dra nytta av dessa “premium” förmåner utan att betala något ? Du har det lika enkelt som att använda 4K-videonedladdning och idag ska vi lära dig hur du använder den.

4K Video Downloader: YouTube Premium utan att betala

Om du har blivit frestad vid mer än ett tillfälle att prenumerera på Premiumversion av YouTube men i slutändan har det faktum att du måste betala ett månatligt belopp fått dig tillbaka – vi talar om ett belopp på 11,99 euro / månad – måste du veta att det finns ett kraftfullt alternativ som kan erbjuda dig precis fördelarna med denna tjänst utan att behöva drabbas av dess så kallade “Kom igång”-plan – det finns också den personliga och den proffsiga, om du vill ha ännu fler funktioner.

YouTube Premium Free med 4K Video Downloader: Steg-för-steg-användning

Vi pratar om 4K Video Downloader, ett verktyg med vilket du kommer att kunna ladda ner högkvalitativa videor från den berömda tjänsten, inklusive undertexter, och sedan njut av dem offline , som i Premium-versionen. Och givetvis utan att behöva se annonser, förstås.

Nedladdning av 4k-video

Inte bara kommer du att ha ett klick nedladdning av en enda video: även hela spellistorna och kanalerna kan också sparas för att njuta av när du vill i olika video- eller ljudformat. Har du innehåll sparat i “Titta senare” eller är du intresserad av de du har gillat? Du kan också hantera dem med den här lösningen för att få dem, och till och med schemalägga automatisk nedladdning av dina favoritkanaler.

Hur 4K Video Downloader fungerar

Att använda 4K Video Downloader är så enkelt och enkelt att vi till och med kunde ha hoppat över det här avsnittet. Men sanningen är att så att du kan se hur bekvämt det är, kommer vi att detaljera punktvis, stegen att följa för att ladda ner valfri YouTube-video , offline och free av annonser , som om du prenumererade på premiumtjänsten:

  1. Ladda ner och installera 4K Video Downloader från dess officiella webbplats. Du har den tillgänglig för både PC och Mac och Linux. Det tar mindre än en minut att bearbeta.
  2. Välj YouTube-videon som du är intresserad av att ladda ner för att njuta av offline, oavsett om det är en specifik titel, en spellista eller en kanal, och kopiera dess länk.
  3. Gå nu till applikationen och klicka på “Klistra in länk”, vilket gör att appen automatiskt upptäcker nämnda URL.
  4. Ett fönster visas med flera alternativ för att välja format (MP4, MKV, FLV, 3GP, beroende på) och nedladdningsupplösningen (ja, även 8K-alternativet är tillgängligt om videon har det). Även i det här fönstret kan du välja om du vill ladda ner videon eller bara ljudet, undertexterna och i vilken katalog du vill hitta filen.
  5. Klicka på “Ladda ner.”
  6. Duktig. Videon kommer att finnas i en fråga om ingenting i mappen du angav för att njuta av och se så många gånger du vill.

Nedladdning av 4k-video

Som du kan se är stegen enkla och framför allt väldigt intuitiva. Gränssnittet är på spanska, vilket gör det ännu lättare att kunna flytta runt det bekvämt och dra nytta av dess olika alternativ. Smart läge , till exempel, låter dig ställa in en nedladdningsprofil som gäller alla länkar, så att du kan hoppa över ännu fler steg i processen och bara “kopiera och klistra in” medan du Prenumerationer , kan du hantera kanaler till de du prenumererar på så att nya videor laddas ned automatiskt.

Alla är fördelar med 4K Video Downloader och högre free. Vad mer att be om?

Relaterade Artiklar

Back to top button