YouTube låter dig nu fortsätta video på en annan enhet

0 Shares

Användaren kommer att kunna börja titta på en video på mobilen och sedan fortsätta från samma plats på en dator

DE Youtube har en tjusig miniwebbspelare som nu används för att du snabbt ska kunna “Fortsätt titta på” videor som du startade på din mobiltelefon eller Android TV.

Om du tittar på något och avslutar YouTube på Android eller iOS, öppna YouTube på webben och det kommer att visa exakt samma video där du slutade i det nedre högra hörnet.

Minispelaren står i kö i en sekund eller mer innan du pausar. Istället för kanalnamnet kommer frasen “Fortsätt titta” att visas under videons titel.

Denna enkla funktion fungerar också om du pausar det du tittar på på YouTube på en Android TV och förmodligen på andra tv-apparater. Det verkar inte fungera i motsatt riktning utan “Keep Watching” för YouTubes mobilappar.

Funktionen är inte här för alla, men det verkar som att flera användare redan har funktionen aktiv i sina Google-konton. Det är uppenbart, men jag måste säga: du måste vara inloggad på samma Google-konto för att historiken ska synkroniseras.

Låt oss inse det, det är mycket mer praktiskt än idag, där du måste gå till sidan “Bibliotek” och kolla avsnittet “Historik” eller måste manuellt lägga till “Titta senare”. Denna kontinuitetsförmåga påminner lite om möjligheten att se “Andra enhetsguider” i Chrome.

Avatar av André Luiz

Grundare och chefredaktör för Tekimobile Media. Förutom att vara entreprenör arbetade han i 20 år med elektronik och telekom tills han bestämde sig för att ägna sig 100 % åt innehållsproduktion.

0 Shares