Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Y2mate: Hur man laddar ner YouTube-videor enkelt och snabbt

När du surfade på Youtube såg du en väldigt cool video eller låt, men du vet inte hur du laddar ner den till din dator. Y2mate kan hjälpa dig med det, förutom att det finns fler alternativ som kan vara användbara verktyg för dig. Så i den här artikeln kommer vi att lära oss mer om Y2mate och andra verktyg, samt lära oss hur man använder dem.

I den här artikeln hittar du:

Hur man laddar ner videor med Y2mate

Y2mate är en webbplats dedikerad för att ladda ner videor och ljud från Youtube. Det fungerar på ett mycket enkelt och enkelt sätt och erbjuder en mängd olika alternativ för dig. Det är viktigt att komma ihåg att både videor och ljud är upphovsrättsskyddade, så se till att du använder innehållet. Y2mate är enkelt eftersom det är en webbplats som låter dig utföra processen online.

Låt oss lära oss två metoder för att använda det och ladda ner dina videor och ljud.

  1. Gå till Youtube-videon du vill ladda ner.
  2. Gå sedan till adressfältet och tryck på höger musknapp.
  3. klicka in kopiera.
  4. Gå sedan till Y2mate.
  5. När du går in på sidan, klistra in Youtube-videolänken i fältet som visas nedan.Y2mate är perfekt för nedladdning
  6. Klicka sedan på Start, välj de format och upplösningar du vill ha och ladda ner.

Genom att följa dessa snabba steg får du den video eller det ljud du vill ha på din dator. Men det är inte det enda läget Y2mate erbjuder för nedladdning. Du kan gå till den Youtube-video du vill ha och lägga till pp:n efter själva ordet Youtube. På så sätt kan du spara videon och ladda ner den.

att lägga till pp efter youtube är ett sätt att ladda ner

Det här verktyget är väldigt bra, eller hur? Men det är inte den enda, låt oss se fler onlinealternativ du kan använda för att ladda ner ljud.

Hur man laddar ner musik från Youtube

1. Snappea Online Downloader

Snappea Online Downloader är ett utmärkt onlinealternativ för att ladda ner ljud och videor. Det är helt gratis och säkert, och är kompatibelt med många webbplatser förutom Youtube. Förutom webbplatser är det möjligt att använda dess ansökningsformat.

För att använda sajten skiljer den sig inte mycket från Y2mate. Låt oss lära oss lite steg för steg nedan.

  1. Kopiera Youtube-videolänken du vill ha.
  2. Gå sedan till webbplatsen Snappea Online Downloader
  3. Och klistra in länken för att ladda ner.snappea är ett annat bra alternativ
  4. Välj nu bara upplösning och format och ladda ner.

Allt enkelt och snabbt utan problem. Ett bra alternativ som erbjuder enkelhet och smidighet för processen.

2. Notube

Y2mate: Hur man laddar ner YouTube-videor enkelt och snabbt 2

Praktiskt taget alla sajter har samma steg att ladda ner, så med Notube kommer vi inte att upprepa steg för steg. Men den här sidan är en av de bästa, eftersom den inte har några annonser och är väldigt enkel och lätt. Det fungerar på flera plattformar och erbjuder ett brett utbud av format och möjligheter.

Med samma format som de andra kan du ladda ner det genom att helt enkelt kopiera och klistra in. Efter att ha valt allt du vill starta nedladdningen enkelt.

3. ClipConverter

clipconverter är klar

ClipConverter är en enkel sida, men det som drar mest uppmärksamhet är hur komplett den är. Erbjuder flera möjligheter utan att behöva registrera dig. Du kan kopiera nedladdningslänken och bädda in den på webbplatsen. Du kan välja format och olika andra saker som att skicka e-post och redigera filen.

Utan tvekan är ClipConverter det mest kompletta, tillgängliga och lättanvända onlineverktyget.

Slutsats

Om du är osäker har vi sett en mängd olika webbplatser och verktyg som kan hjälpa dig att ladda ner videor och ljud från Youtube. Lyckades du följa alla steg? Har du några frågor? Låt oss veta i kommentarerna.