Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Xynth Audio lanserar Rezonator, en prisvärd kreativ effekt för rika harmoniska texturer

Nytt på blocket, Xynth Audio lanserar deras första kommersiella plugin Rezonator som låter dig skapa rika texturer.

Som namnet antyder är Xynth Audio Rezonator ett nytt resonatorplugin som låter dig bygga ljud med ett beundransvärt rikt harmoniskt innehåll.

När de kommer in på scenen tror många att synthesizer är där all magi händer. Men att applicera effekter i efterbehandlingsstadiet kan kraftigt förändra karaktären, tonaliteten och mer av ett ljud.

I slutändan kommer att förvandla ditt ljud genom att vara kreativ medan du bygger en signalkedja med FX-slots på en DAW-kanal, och Xynth Audio Rezonator är verkligen en effektplugin du borde ha i din.

Xynth Audio har inte funnits så länge, och Rezonator är deras första kommersiella plugin. Den är designad för att vara enkel att använda med ett enkelt gränssnitt så att du enkelt kan komma åt dess sex inställbara resonatormotorer. Och dessa resonatorer låter dig skapa ett brett utbud av harmonier som är unika för dina ljud!

Dessutom hittar du en uppsättning tweakbara parametrar för varje resonator. Dessa parametrar ger dig mycket flexibel kontroll, och du kan slå på och av var och en, bestämma frekvenserna för dina resonanser med en dedikerad finjusteringsreglage, justera ingångs- och utgångsnivån och till och med panorera dem också. Som ett resultat kan du ge ett ljud – hur tokigt det än är – några organiska texturer.

Dessutom kan du använda antingen en såg eller pulsvågsresonanser (de två mest harmoniska vågformerna) och styra avklingningstid och färg också. Så du kan diktera strukturen på dina resonanser och därför bestämma hur effekten kommer att förändra ditt ljud. Och om det inte räcker, kan du till och med dirigera MIDI genom insticksprogrammet Rezonator och melodier med rikt harmoniskt innehåll.

Slutligen ger tillståndsfunktionen dig möjlighet att programmera och växla mellan flera ackord/harmonier också med bara ett skjutreglage. Och du kan förfina inbyggda resonanseffekter inklusive ett filter, reverb och stereobreddseffekter.

Synth Anatomy rapporterar att Xynth Audios Rezonator är tillgänglig för macOS och Windows-system i VST & AU-format för $25