XPlayer, spela Free Ljud och video pÄ Windows

0 Shares

XPlayer Àr en mÄngsidig multimediaspelare som gör att vi kan spela alla typer av innehÄll, oavsett om ljud eller video, lokalt eller online. För detta har den möjlighet att infoga URL:en till valfri video och spela upp den direkt i programmets grÀnssnitt. Den hÀr spelaren tillÄter ocksÄ reproduktion av undertexter som vi kan lÀgga till externt, samt aktivera eller inaktivera dem frÄn dess instÀllningar.

XPlayer,

OcksÄ anmÀrkningsvÀrt Àr den totala kontroll vi har över vÄra ljud- och videospÄr, vilket tillÄter lÄngsamma och snabba framsteg, kompatibilitet med de mest populÀra formaten, samt en enkel metod för att ta skÀrmdumpar och lÀgga till effekter till vÄra videor. Allt frÄn ett attraktivt och rent grÀnssnitt dÀr det blir lÀtt för oss att ta oss runt.

Enkel och minimalistisk applikation för att spela multimedia

NĂ€r vi kör XPlayer, en enkelt och minimalistiskt grĂ€nssnitt visas med en grĂ„ bakgrund och en kolumn med ikoner till vĂ€nster som ger oss direkt tillgĂ„ng till dess olika funktioner. Även om ikonerna Ă€r ganska tydliga, behöver vi den för att indikera vad den Ă€r till för nĂ€r vi hĂ„ller muspekaren över den, eftersom det, sĂ€rskilt i början, kommer att vara oundvikligt att klicka för att veta vad dess funktion kan vara. För att se dess funktioner mĂ„ste vi klicka pĂ„ ikonen med de tre staplarna och den kommer att visas pĂ„ engelska, utan möjlighet att Ă€ndra sprĂ„k.

XPlayer-grÀnssnitt

NĂ€r det kommer till att spela upp filer har vi olika sĂ€tt. Å ena sidan kommer alternativet “Lokal videolista” att visa oss listan över videor som vi har tillgĂ€ngliga i vĂ„r videomapp. Med “Pick n’Play” lĂ„ter det oss söka och lĂ€gga till en video genom att surfa i webblĂ€saren. Genom “LĂ€gg till mapp” kan vi lĂ€gga till en komplett mapp och möjligheten att ta skĂ€rmdumpar av vĂ„ra videor.

LÀngst ner pÄ skÀrmen hittar vi de klassiska knapparna för att styra uppspelningen i en grÄ kolumn. HÀrifrÄn kan vi starta, pausa och stoppa uppspelningen, gÄ tillbaka 10 sekunder, gÄ framÄt 30, gÄ framÄt och bakÄt, gÄ till nÀsta eller föregÄende, samt öka eller minska hastigheten. Dessutom kan vi sÀtta spelaren i helskÀrm och skicka innehÄllet till en annan enhet.

XPlayer-reproduktion av video

OcksÄ anmÀrkningsvÀrt Àr dess omvandlare , vilket gör att vi enkelt och snabbt kan överföra vilken video som helst frÄn ett format till ett annat. Det kommer bara att vara nödvÀndigt att vÀlja videon som vi vill konvertera, lÀgga till ett nytt format (MP4, WMV, AVI) för dess komprimering, upplösningen (1080p, 720p, WVGA, NTSC, PAL, VGA eller QVGA) och sökvÀgen dÀr vi vill att den ska vara spara den nya konverterade videon. LÀngst ner pÄ skÀrmen kan vi se en förhandsvisning av den valda videon. NÀr du Àr klar med att justera parametrarna klickar du pÄ Transcode för att starta konverteringen.

XPlayer-konverterare för video

FrÄn avsnittet InstÀllningar i XPlayer kan vi göra nÄgra Àndringar av videoeffekter , sÄsom ljusstyrka, sammandragning och mÀttnad. Den har Àven ljudeffekter som vi kan aktivera, och vi kommer att hitta en liten equalizer. Vi lÀgger ocksÄ till undertexter till videon som vi spelar upp i .srt-format, det vanligaste formatet som anvÀnds för dess reproduktion.

XPlayer-redigerarens effekter pÄ video

Slutliga slutsatser om XPLayer

Vi kan betrakta XPlayer som en av mĂ„nga spelare som vi för nĂ€rvarande kan hitta pĂ„ Internet. Det fungerar korrekt och har nĂ„gra intressanta funktioner som att konvertera videor till andra format, redigera vissa delar av ljudet eller videon. Finns det bĂ€ttre alternativ att vĂ€lja mellan? Utan tvekan och mer komplett. Är XPlayer en dĂ„lig mediaspelare? Jo nej, det kan inte klassas som dĂ„ligt och om vi bestĂ€mmer oss för att satsa pĂ„ det borde vi inte ha problem. Naturligtvis, för att lĂ„sa upp nĂ„gra av dess funktioner Ă€r det nödvĂ€ndigt att göra betalningar, nĂ„got som vi knappast kommer att ta till, eftersom vi kan hitta dem för free hos andra spelare.

Free Ladda ner XPlayer

XPlayer Àr en multimediaspelare för Windows som vi kan ladda ner för free frÄn Microsoft Store . NÀr vi laddar ner frÄn Microsofts egen butik i Windows kommer vi att ha olika fördelar jÀmfört med att ladda ner det frÄn en webbsida. Och det Àr att nÀr vi laddar ner applikationen frÄn Microsoft Store sÀkerstÀller vi en ren och sÀker nedladdning, free av virus eller skadlig programvara. Dessutom vet vi att vi laddar ner en applikation som Àr utvecklad och optimerad för anvÀndning i Windows och att den kommer att fÄ alla uppdateringar som den kan fÄ vid alla tillfÀllen.

Även om XPlayer Ă€r en free spelare, den har ocksĂ„ en Deluxe version , som vi tar bort annonserna med. Det lĂ„ter oss ocksĂ„ söka och spela upp videor pĂ„ YouTube och kompatibilitet med format som 4K och HDR. Vi kan köpa den frĂ„n 0,99 euro . Med tanke pĂ„ det stora antalet free rivaler som vi hittar pĂ„ Internet kommer vi sĂ€llan att vĂ€lja att göra dessa betalningar.

XPlayer version Deluxe pÄ sidan

Alternativ till XPlayer

Idag kan vi hitta ett brett utbud av mediaspelare att vÀlja mellan pÄ Internet. De flesta av dem Àr free och packad med mÄnga funktioner och funktioner. DÀrför kommer vi att se nÄgra alternativ till XPlayer för att spela alla typer av multimediainnehÄll.

VLC

Utan tvekan den mest populÀra ljud- och videospelaren och en garanti för bra prestanda och kompatibilitet. Och det Àr att vi inte bara kommer att kunna njuta av filmer och vÄr favoritmusik, utan det döljer ocksÄ ett brett utbud av ytterligare funktioner som kommer att fÄ mer avancerade anvÀndare att njuta. För att framför allt lyfta fram dess kompatibilitet med YouTube och Chromecast. Vi kan ladda ner det för free hÀrifrÄn .

Bomi spelare

En mer Àn intressant multimediaspelare eftersom den, eftersom den erbjuder kompatibilitet med nÀstan alla ljud- och videoformat, Àven Àr kompatibel med CD, DVD, Blu-ray och URL. Den har ocksÄ stöd för flerspÄrsljudfiler och en fÀrgequalizer för att justera ljusstyrkan, mÀttnaden, kontrasten och nyansen pÄ vÄra videor. Dessutom Àr dess utseende konfigurerbart genom skinn. Bomi Player Àr free och vi kan ladda ner det frÄn denna lÀnk.

PotPlayer

Denna spelare kÀnnetecknas av en kapacitet som sÀllan skÄdats, till exempel möjligheten att spela upp till 1000 filer. Den har Àven stöd för visning av 3D-videor och kompatibilitet med olika typer av glasögon. Dessutom erbjuder den stöd för textundertexter (SMI och SRT), DVD (Vobsub), Blu-ray-undertexter, ASS/SSA-animerade undertexter och SMI Ruby-taggar, etc. Vi kan ladda ner den frÄn dess webbplats .

0 Shares