Xiaomi Watch Colors 2 tillkännages med 12-dagars batteri och GPS

0 Shares

Idag (27) gjorde Xiaomi flera tillkännagivanden, ett av dem var dess nya smarta klocka, Xiaomi Watch Colors 2. Den har en pulsoximeter, GPS och batteri med ett långvarigt löfte. Låt oss se om de nya enhetsnyheterna nedan.

Xiaomi Watch Colors 2 har många nya funktioner

Xiaomi Watch Colors 2 tillkännages

Den nya klockan har en cirkulär kropp, som påminner mycket om Galaxy Watch 4, med två knappar på sidan. Skärmen mäter 1,43 tum och erbjuder en densitet på 326 ppi. Den har också vattentäthet (5 ATM) och finns i många olika saker som gul, blå, orange, svart, grön och röd.

Den spårar över hundra olika övningar. När det gäller sensorer är den väldigt komplett, den kan övervaka den fysiska konditionen hos de som använder den. Den övervakar blodets syrenivå (SpO2) och hjärtfrekvens. Den har GPS och batteri 470 mAh som lovar att hålla i upp till 12 dagar, beroende på dess användning.

Xiaomi Watch Colors 2 kommer till butiker i Kina på torsdag (30) för 999 yuan (ca 830 R$ exklusive moms). Utöver detta tillkännagivande visades också en annan nyhet, vi får se om det nedan.

Xiaomi True Wireless Earphones 3 Pro tillkännages

en annan telefon meddelades med brusreducering

I samma uppsättning meddelanden talades det om Xiaomi True Wireless Earphones 3 Pro. Den har aktiv brusreducering (ANC), som kan blockera störande ljud med upp till 40 dB. Den har också rumsligt ljud och LHDC 4.0-codec-stöd.

Den levereras med ett rektangulärt fodral med rundade hörn, som kan laddas med eller utan sladd. Den kommer med IP55-certifiering och batteri som håller upp till 27 timmars musik, enligt Xiaomi själv. Den finns i tre färgalternativ: vit, svart och mörkgrön.

Precis som Xiaomi Watch Colors 2 kommer Xiaomi True Wireless Earphones 3 Pro att börja säljas på torsdag (30) i Kina för ett pris av 699 yuan (Ca R$ 580 utan skatt). Berätta nu mellan de två enheterna du gillade bäst vilken? Tycker du att Xiaomi Watch Colors 2 är en bra annons? Säg nedan.

Via: 1

0 Shares