Xiaomi Watch Color 2 och TWS Earphones 3 Pro presenteras

0 Shares

Xiaomi har lanserat ett nytt varumärke smartwatch som heter Watch Color 2 tillsammans med hörlurarna 3 Pro i Kina. Klockan levereras med eget operativsystem och flera premiumfunktioner som en AMOLED -skärm och GPS -spårning. På samma sätt kommer nya Pro TWS med Active Noise Cancellation, spatialt ljud och LDAC -codec -stöd.

Specifikationer för Xiaomi Watch Color 2

Xiaomi Watch Color 2

Watch Color 2 har en 1,43-tums AMOLED-skärm med 326 ppi pixeltäthet. Den finns i 6 bandfärger- svart, blått, vitt, grönt, gult och orange tillsammans med displayramar som finns i 3 färger (svart, blått och vitt). Dessa två kan kombineras med över 200 urtavlor. Watch Color 2 körs på ett eget operativsystem men stöder även tredjepartsprogram som låter dig visa aviseringar från telefonen eller hantera samtal via Bluetooth.

Den har ett 470 mAh batteri som räcker till cirka 30 timmars kontinuerlig GPS -spårning och vid regelbunden användning kommer att pågå i 12 dagar. Men om det utökade läget är aktiverat kan batteriet räcka i upp till 24 dagar på en enda laddning. Watch kommer också med en 24-timmars hjärtfrekvens och blodsyrenivåer och sömnspårning. Kvinnors hälsofunktioner är också aktiverade.

LÄS OCKSÅ: Smarttelefoner Redmi 9A Sport och Redmi 9i Sport lanserades i Indien; Pris och tillgänglighet

Den är resistent upp till 5ATM vilket innebär att du kan använda den medan du simmar också. Color Watch 2 stöder 117 sportlägen, varav 19 är professionella sporter. Spårning utomhus görs över dual-band GPS.

Xiaomi Watch Color 2 Pris och tillgänglighet

Det är tillgängligt för förbeställning i Kina för närvarande till ett rabatterat pris på 900 CNY. Försäljningen startar den 30 september till det vanliga priset på 1000 CNY (cirka 11 425 Rs)

Specifikationer för Xiaomi Earphones 3 Pro

Xiaomi hörlurar 3 Pro

Earphones 3 Pro är True Wireless -hörlurar med avancerad brusreducering som reducerar oönskat brus med upp till 40dB. Den har huvudspårning för 360-graders rumsligt ljudstöd med knopparna som stöder flerpunktsanslutning och den senaste högkvalitativa LHDC 4.0-ljudkodek.

LÄS OCKSÅ: Xiaomi -telefoner ska kastas säger Litauens försvarsdepartement; Företaget avvisar Innehållscensurering Påståenden

Knopparna som reser med sitt fodral kan hålla upp till 27 timmars musikuppspelning totalt och är IP55 -klassade för vatten- och svettbeständighet. Hörlurar 3 Pro kan laddas trådlöst eller med en kabel. Den har Bluetooth 5.2 tillsammans med ett läge med låg latens för spel och parning av dubbla enheter.

Xiaomi TWS Earphones 3 Pro Pris och tillgänglighet

Precis som klockan är dessa hörlurar också tillgängliga för förbeställning, medan deras försäljning börjar den 30: e. De finns i tre färgalternativ- svart, vitt eller grönt och kostar 700 kr (cirka 7985 kr)

0 Shares