Xiaomi-telefoner: Bäst att köpa Bedöma din användning

0 Shares

Det finns en mängd olika Xiaomi-mobiltelefoner, och många visar sig vara väldigt lika. Bara i Brasilien finns det 21 mobiltelefoner och det kan vara väldigt svårt att välja vilken som är bäst för dig. Så låt oss se nedan 5 olika kategorier av Xiaomi-mobiltelefoner så att du kan välja den bästa för dig.

I den här artikeln hittar du:

Bästa Xiaomi-telefonen någonsin

poco f3 bästa xiaomi mobiltelefonalternativ

Låt oss börja med vad många vill veta, vilket är den bästa Xiaomi-telefonen någonsin. För den som vill ha balanserade specifikationer och inte vill bli besviken är Poco F3 en av de mest kompletta modellerna. En av sakerna som sticker ut med den är Super AMOLED-skärmen med 120 Hz uppdateringsfrekvens och Full HD+-upplösning.

Med denna teknik levererar skärmen extremt levande färger med bra upplösning. Designen är elegant och samtidigt tålig och prioriterar förstklassiga material som Gorilla Glass 5 och robust fotografisk modul. I anslutningar gör den inte besviken med 5G-teknik, Bluetooth 5.1, USB-C, infraröd sensor, Wi-Fi och NFC.

Den kraftfulla Snapdragon 870-chipset är en av de mest kraftfulla i Android-världen. Den fungerar med upp till 8 GB RAM och 256 intern lagring, en kombination som säkerställer fantastisk spel- och applikationsprestanda. Om din önskan att ha en komplett mobiltelefon beror på spel, var medveten om att denna modell erbjuder den bästa upplevelsen. Hans temperatur förblir låg hela tiden vilket hjälper hans prestation och inte orsakar obehag.

Om du vill ha det för foton kommer du inte att bli besviken heller. De tre bakre kamerorna gör ingen besviken, eftersom de är en 48 MP huvudkamera, en 8 MP ultrawide och ett 5 MP makro. Kvaliteten är mycket bra främst för att vara något premium, och höjdpunkten är för ett objektiv som fotograferar objekt på kort avstånd med mycket detaljer och skärpa. Utan tvekan den bästa Xiaomi-mobilen för dig.

Bästa Xiaomi-telefonen för foton

mi 11 ultra är med i kraft

Om din önskan är att ha något mer specifikt i bilder, kan Mi 11 Ultra vara det bästa för dig. Framröstad som den bästa mobiltelefonen i världen är den särskilt bra för innehållsskapare. Den har tre bakre kameror, en 50 MP huvudkamera med en 1/1,12”-sensor, en ultrawide- och en telekamera, båda 48 MP.

Telefonen levererar utmärkta detaljnivåer i alla objektiv, brett synfält, ultrasnabb autofokus och bra dynamiskt omfång i nästan alla scenarier.

Xiaomis bästa valuta för pengarna

Poco X3 Pro bästa kostnadsfördel

När det gäller kostnadseffektivitet är Poco X3 Pro utan tvekan den bästa av alla. I Brasilien kan den hittas för priser mellan R$1 600 och R$2 000 och ger den bästa prestandan någonsin. Allt detta tack vare Snapdragon 860-chipset, plus de kraftfulla kamerorna och den långa batteritiden drar uppmärksamheten till mobiltelefonen.

Processorn och det hela låter allt från Play Butik fungera smidigt, från tunga spel till appar för förstärkt verklighet. 8 GB RAM och 256 GB minne gör att du kan använda din telefon under lång tid utan att behöva oroa dig för utrymme och kraschar,

Skärmen på Poco X3 Pro är 6,67 tum med Full HD-upplösning och IPS LCD-panel, mycket bra som representerar en bra Xiaomi-mobil. Bilderna är väldefinierade, den maximala ljusstyrkan och färgåtergivningen är anständig och en annan huvudhöjdpunkt är att uppdateringsfrekvensen på 120 Hz är mycket flytande. Köp den här Xiaomi-mobilen så kommer du inte ångra dig.

Mobiltelefonens batteri på 5 160 mAh sticker ut väldigt bra och bibehåller stor autonomi, även med den kraftfulla processorn. Till skillnad från många kommer den här mobiltelefonen på annandagen, med batterirester. 33W laddaren tillåter full laddning på mindre än en timme.

Slutligen gör den ingen besviken på kameror, med den huvudsakliga 48 MP som lyckas fånga mer ljus, erbjuder höga detaljnivåer och levande färger. Dessutom förvränger inte 8 MP-sensorn bilderna och efterbehandlingen hjälper mycket.

Xiaomis bästa billiga mobiltelefon

billigare och bättre mobiltelefon

I ingångs- och mellanenheter representerar Redmi-linjen, och den bästa av dem är Redmi 9, som är en grundläggande enhet för cirka 1 000 R$ och levererar ett mycket intressant set. Om du vill surfa på sociala medier och spela avslappnat så kommer det att vara det bästa för dig.

Skärmen är 6,53 tum med Full HD+-upplösning, något ganska ovanligt bland enklare modeller. Skärmens maximala ljusstyrka når 400 nits. Styrkretsen är en MediaTek Helio G80, motsvarande Snapdragon 665. Tillsammans med processorn har vi 4 GB RAM och 64 GB lagring, något bra för sociala nätverk och enkla spel. Denna Xiaomi mobiltelefon är prisvärd för alla.

Batteriet är på 5.020 mAh, vilket lovar cirka två dagar. På kameror är den huvudsakliga 13 MP och har snabb fokus, förutom 8 MP ultravidvinkelobjektiv och ytterligare 5 MP makro, har den även en 2 MP djupsensor. För selfies kommer 8 MP-kameran med HDR att fylla behovet.

Xiaomis bästa mobiltelefon på batteri

batterikraft

Låt oss gå till den sista kategorin, som är för dem som prioriterar batteriet. Poco M3 räcker att använda i två dagar, i medelhård användning och fortfarande ha en del över i slutet av dagen. Med den är du inte rädd för att ta slut på batteriet. Den kommer med en snabbladdare i kartongen och fyller batteriet på tre timmar.

Skärmen är 6,52 tum och har Full HD+-upplösning och IPS LCD-panel, som erbjuder utmärkt kvalitet. Telefonen har en Qualcomm Snapdragon 662, tillsammans med 6 GB RAM och 128 GB internminne. Han är bra på multitasking och fungerar bra i enklare spel. Att vara en bra Xiaomi-mobil i detta krav med tanke på dess användning.

Slutsats

Vi har sett flera alternativ, nu är det dags att granska din Xiaomi-telefon. Så berätta för oss, av alla alternativ vi har sett här, vilket fångar din uppmärksamhet? Vilken passar din användning bäst? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

0 Shares