Xiaomi Redmi K20 officiella renderar tillsammans med viktiga specifikationer är ute före …

Xiaomi Redmi K20-serien skulle vara nästa smarttelefonuppställning som slog Xiaomis hemland. Företaget har officiellt planerat lanseringsevenemanget för Redmi K20 den 28 maj. Med mindre än en vecka kvar, visades telefonsofficiella och påstådda specifikationer på den kinesiska mikrobloggtjänsten Weibo.

LÄS OCH: De 10 bästa OnePlus 7 Pro-alternativen du kan köpa i Indien

Redmi K20Källa: Weibo

Enligt renderingen som publicerades på Weibo kunde vi se dess glansiga lutningsglas som skimrar i en rödaktig nyans. Telefonen kan komma i färgerna kolsvart, glaciärblått och flamrött. Baksidan rymmer en vertikal kameralinje som innehåller tre kameror, med en av dem placerade separat i en ring ovanpå.

Vi ser också dess strömbrytare och volymvippa på höger sida.

Detta är ännu en officiell bild som visas på Weibo som ger några fler viktiga specifikationer relaterade till fingeravtrycksläsaren.

Enligt bilden kommer K20 att vara den första redmi-telefonen som har en fingeravtryckssensor på skärmen. Det kommer att bli en ny generation skanner som säkerställer ett 100% högre fotokänsligt område som ger 30% mer noggrannhet än föregångarna. Redmi har också ökat fingeravtrycksavsökningsområdet med cirka 15 procent.

Redmi K20 Källa: Weibo

UD-fingeravtrycksläsaren på Redmi K20 kommer också med DSP-accelerationsteknik som ökar upplåshastigheten med 10% jämfört med föregående generation, samtidigt som framgångsgraden ökar med 30% under direkt ljus och låg temperatur.

LÄS OCH: Realme X lanserades med Snapdragon 710 SoC, 16MP popup-kamera, 48MP bakre kamera och mer

Poco F2

Xiaomi har retat K20 med hackfria helskärmsdisplayer. Enligt läckage dyker den främre kameran upp i en motoriserad modul.

Med läckage och rykten förväntar vi oss en 6,39-tums OLED-skärmpanel med 403 PPI, 19: 5: 9 skärm till kroppsförhållande och 2340 × 1080 upplösning. Under skärmen kan ett 4000mAH-batteri driva enheten. 3C-certifieringslistorna bekräftar att K20-basvarianten skulle levereras med 18W snabb laddningsstöd medan den större skulle vara kompatibel med en 27W snabbladdare. De skulle vara USB-typ C-laddare.

Redmi K20 Snapdragon 855Källa: Weibo

Vila vet vi också att åtminstone pro-varianten skulle vara engagerad av Snapdragon 855-chipset. De kan finnas i två varianter. Redmi K20 kan levereras med 6 GB LPDDR4X RAM och 64/128 GB UFS 2.1 lagringsalternativ. Och Pro-varianten kan komma med 8 GB RAM och 128 GB / 256 GB UFS 2.1-lagringskonfigurationer.

När vi kommer tillbaka till kamerorna ryktas bakre trioen om att inkludera en 48MP-sensor (f / 1.7) ihop med en 13MP (f / 2.4) och slutligen en 8MP (f / 2.4) bländare. De två senare kan vara ultrabreda respektive tele-kameror. Företaget har också antytt 960 FPS-stöd för långsam videoinspelning.

K20-serien skulle göra sin officiella debut på några dagar den kommande tisdagen. försäkrade att lanseringen i Indien kommer att ske snarare än senare utan att spilla ut några detaljer.

Relaterade Artiklar

Back to top button