Xiaomi presenterar Mi Smart Standing Fan 1C

Xiaomi har precis introducerat en ny enhet i sitt breda utbud av produkter och den här gången är det en smart piedestalfläkt. Företaget kallar det – ‘Xiaomi Mi Smart Standing Fan 1C’. Den lanserades i ett online-evenemang den 30 april tillsammans med Redmi Note 9-serien och Mi Note 10 Lite.

Den nya Mi Smart Fan sportar intelligenta kontroller som integreras med andra smarta prylar i Xiaomi IoT-ekosystemet. Piedestalfläkten kan anslutas till en smartphone med Xiaomi Home-appen och är kompatibel med Amazon Alexa och Google Assistant.

LÄS OCH: Xiaomi Mi Note 10 Lite och Redmi Note 9-serien lanserades globalt

Xiaomi Mi Smart Standing Fan 1C Funktioner

Företaget har spenderat en hel del forskning för att skapa 7 skräddarsydda blad. Dessa knivar är utrustade för att skjuta luft upp till 16 meter med en verkningsgrad på 27 m3 luftcirkulation per minut. Fläkten tillåter tre luftflödesinställningar för att underlätta och användarna kan justera höjden efter rummet. Det kinesiska företaget hävdar att fläkten kommer att fungera tyst och producera så lågt som 37,2 dB brus.

LÄS OCH: Aarogya Setu-appen kommer förinstallerad; Har telefonapp under verk

Pris & tillgänglighet för Xiaomi Mi Smart Standing Fan 1C

Xiaomi har blinkat priset på Mi Smart Standing Fan 1C under evenemanget och satt det till 39,90 euro, vilket är ungefär runt Rs. 3,300. Företaget har ännu inte avslöjat försäljningsdatumet.

Relaterade Artiklar

Back to top button