Xiaomi öppnar crowdfunding för Precision Screwdriver Kit i Indien för Rs. 999

0 Shares

Xiaomi öppnade idag publikfinansiering för sitt nya Precision Screwdriver Kit i Indien, som förväntat. Den har 24 rostfria precisionsbitar, levereras med aluminiumlegeringsskydd, magnetlåda för förvaring, aluminiumlegeringshandtag och är lämplig för konventionella hushållsapparater som kvartsklockor, bärbara datorer, kameror, radio, datorer, mobiltelefoner, drönare etc.

Funktioner och specifikationer för Xiaomi Precision Screwdriver Kit

  • Speciell rostskyddsbehandling hjälper ditt kit att hålla längre men gör det extremt pålitligt. Bitarna är konstruerade för att leverera superhög precision för perfekt användning.
  • Kåpan levereras med släta bågkanter för bekvämt greppupplevelse och är svettnings- och korrosionsskyddande.
  • Magnetboxen håller alla skruvar på plats så att de inte faller av. Nu behöver du aldrig oroa dig för att förlora bitarna.
  • Handtaget levereras med en roterande keps och är konstruerad för att vara halkskydd för ett bättre grepp så att du får full kontroll när du använder den.
  • Mått: 168x67x17mm; Vikt: 280 g

Xiaomi Precision Screwdriver Kit är tillgängligt för crowdfunding på mi.com på Rs. 999 (Rs. 1299 är det ursprungliga priset) med ett finansieringsmål på 2500 enheter och kommer att börja levereras från och med den 1 juli, efter att crowdfunding har slutförts.

0 Shares