Xiaomi Oclean X Pro Elite elektrisk borste: AI-tandborstar

0 Shares

Den artificiella intelligensens ålder har kommit till tandborstning. Tekniken är alltmer närvarande i människors hygien. Ett bra exempel är den nya elektriska borsten Oclean X Pro Elite, en tandborste från Xiaomis ekosystem som försöker ge sina användare lite extra med en dataanalysteknik som anpassar sig mer än 20 program att borsta efter varje persons behov.

Användare letar alltmer efter en mer komplett tjänst och den elektriska tandborsten Oclean X Pro Elite kan möta behoven hos dem som letar efter mer än tillräcklig munhygien. Dess innovativa teknologi läggs till en design utsökt och ett brusreduceringssystem som kommer att kunna isolera alla borstljud medan tandborstning sker.

Oclean X Pro Elite är till försäljning fram till den 3 april och kostar bara 339 R$ med gratis frakt till Brasilien. Dessutom får du 4 gratis presenter: en sterilisator, två extra borstar (huvuden), en resväska för att bära X Pro Elite på resor och en märkes-tandtråd. Du du kan köpa klicka här.

Xiaomi Oclean X Pro Elite elektrisk borste: tandborstar med AI 2

Problemet med eltandborstljud kan vara ett besvär. För att förbättra upplevelsen har Oclean X Pro Elite innovativt utvecklad teknik för minskning ultraljudsbrus som tar bort mycket av ljudet från din enhet. Ocleans Xpro Elite Smart eltandborste är utrustad med WhisperClean 2.0-teknik, vilket säkerställer arbetsbelastningen av tandborsten förblir under 45 decibel,medan tandborstens rengöringskraft förblir intakt och fyller sin huvudfunktion.

Oclean X Pro Elite är nedsänkt i tandborstens intelligens, men tack vare sin unika magnetiska levitationsmotor uppnår den en 42 000 varv per minut och ger mer än tillräckligt med energi för den bästa munrengöringen på marknaden. Dess diamantformade borst kan på djupet ta bort plack mellan tänderna och förbättra renheten med 15 % jämfört med andra typer av borst.

elegant och praktisk

Xiaomi Oclean X Pro Elite elektrisk borste: Tandborstar med AI 3

Borstens design och dess utseende är aspekter som Oclean inte försummar. X pro Elite har, bland många andra verktyg, en bekväm automatisk väckningsfunktion där borsten slås på när den höjs och skärmen tänds automatiskt så att du kan trycka på knappen för att slå på borsten snabbare och enklare. Oclean X Pro Elite tar liten plats eftersom den kan placeras på väggen med hjälp av en modernt magnetiskt levitationssystem,som inte minskar utrymmet i badrummet och förhindrar att det reser sig på grund av vattenfläckar.

Att bära borsten varannan och var tredje kan resultera i tråkig aktivitet och huvudvärk. Oclean X Pro Elite det tar bara tre och en halv timme att ladda helt. och redo att användas. En annan fördel är att det inte finns något hårt arbete att stoppa i munnen, delvis tack vare förfinad teknik, som t.ex. LCD-färgskärmen som den har, som visar tandborstning data med grafer av dentala modeller, och låter användare veta statusen för borstning hela tiden.

0 Shares