Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Xiaomi Mi Smart Band 3i med AMOLED-pekskärm lanserades i Indien till Rs. 1299

Mi Band 3i lanserades i Indien

Kommer du ihåg Mi Band HRX-utgåvan? Om du inte gör det är det ett Mi-band i begränsad upplaga som lanserades tillbaka 2017. Idag har Xiaomi släppt en efterträdare till det som heter Mi Band 3i. Det är placerat som ett smartband för indiska konsumenter och som en uppgradering ger det en bättre skärm och ett större batteri inuti.

Xiaomi Mi Smart Band 3i-funktioner

Mi Band 3i lanserades i Indien

Xiaomi har satt en större 1,9 cm (0,78) AMOLED-panel som också rymmer pekstöd. Medan skärmen blev större, sätter 3i igång batteriet med ett kraftigare 110mAh-batteri. Således är Xiaomi övertygad om att användarna kommer att förvänta sig en liknande uthållighet som förväntas av Mi Band-serien. Som sådan påstås Mi Band 3i leva upp till 20 dagar på en enda laddning.

LÄS OCH: Fast Share, Android: s AirDrop-alternativ: Så här fungerar det!

Mi Band 3i lanserades i Indien

Det packar det vanliga som stegräkning, kalori, sömn och aktivitetsspårning, tillsammans med synkronisering av samtal och aviseringar. Det finns ett alternativ “Hitta enhet” som låter dig hitta den ihopparade smarttelefonen direkt från bandet. Den är vattentålig upp till 5ATM (50 meter djup i 10 minuter) och bör vara säker att använda vid simning och duschar.

LÄS OCH: Xiaomi Mi Reader med 6-tums HD E-bläckskärm och USB-C blir officiell

Så den här gången finns det ingen stjärnkraft som stöder den. Men Xiaomi hänger på sin expertis och sitt rykte genom åren.

Xiaomi Mi Band 3i Priser och tillgänglighet

Mi Smart Band 3i kommer att finnas på förbeställningar från och med 21 november på Mi.com. Det är prissatt till Rs. 1299 i Indien.