Xiaomi Mi Smart Air Fryer 3,5L: Smart Air Fryer med WiFi

0 Shares

De Mi Smart Air Fryer 3,5L har varit på rea i några dagar, och det finns till och med exportbutiker som låter dig köpa den för att ta med den till Spanien. Med denna fritös kan du få mat med 85 % mindre fett jämfört med traditionell friterad mat, men som bibehåller samma smak och konsistens.

Xiaomi Mi Smart Air Fryer 3,5L

Programmerbar och giltig för att laga allt

Fritösen har en mängd olika lägen, där vi kan justera temperatur och tid, att välja siffror mellan 40 och 200 grader att kunna steka, baka, steka och grilla mat med en rostad konsistens på utsidan tack vare cirkulationssystemet 360º varmluft inuti, tillagning av maten på ett homogent sätt.

Fritösens kapacitet är 3,5 liter , mer tillräckligt för att laga mat för två personer och upp till fem enligt Xiaomi, vilket gör att även en hel kyckling kan läggas in. Det tillåter torkning av frukt, mikrovågsugn, ugn och till och med yoghurtmaskin. Yoghurt tar till exempel 8 timmar att tillaga vid 40 grader, torkad frukt 4 timmar vid 60 grader, och det går att tina en biff vid 45 grader i 10 minuter. När det kommer till matlagning tar en sötpotatis 30 minuter i 200 grader, medan kycklingvingar kan göras på 15 minuter i 180 grader.

Eftersom det inte kunde saknas i en Xiaomi-produkt med dessa egenskaper, har fritösen en WiFi-anslutning med Mijia-appen . Med den kan vi inte bara styra temperaturen eller tillagningstiden, utan vi kan också konfigurera den automatiska justeringen av 50 recept som om det vore en köksrobot. Appen innehåller 50 standardrecept, inklusive kött, fågel, skaldjur, räkor, bacon, fryst mat, pommes frites, grönsaker, bröd, desserter etc., utan att ens behöva ta till receptwebbplatser för att göra spektakulära rätter.

Faktum är att vi kan konfigurera och schemalägga recept så att de är klara när vi kommer hem från jobbet, eftersom det kan köras i 24 timmar i sträck. Förutom att styra den med mobilappen har fritösen en liten OLED-skärm som visar temperatur, tid, ingredienser eller favoritmat. Det är dock mycket bekvämare att styra den med sin mobil.

Materialet som det är tillverkat av är motståndskraftigt mot slitage, och det är lätt att rengöra eftersom fett inte fastnar, och det kan rengöras med bara en gång. Dessutom är alla invändiga brickor och ställ löstagbara och tål diskmaskin.

Priset på fritösen är 299 yuan i Kina , handla om 39 euro att byta . Den här enheten visas dock redan i Xiaomis globala butik, även om den inte anger något pris än. Det här kan vara runt 50 eller 60 euro när den börjar säljas i Spanien under de närmaste månaderna.

Xiaomi höjer sin bästa router i pris

Xiaomi har höjt priset i Kina på sin bästa router, den AX9000 , från 999 till 1 299 yuan (130 till 169 euro). Dess pris är fortfarande konkurrenskraftigt, men det är nu dyrare. Orsaken till denna ökning är inte känd, men det beror med största sannolikhet på prisökningen på chips och komponenter.

0 Shares