Xiaomi Mi Band HRX Limited Edition lanserades: Pris, funktioner och tillgänglighet

0 Shares

Xiaomi, marknadsledande inom indiskt bärbart utrymme, lanserade idag Mi Band HRX Limited edition i Indien till 1299 INR. Det nya Mi-bandet är nästan detsamma som Mi Band 2 som lanserades förra året, men det finns det ingen pulssensor, det vill säga att Xiaomi rehashing en år gammal produkt och har samarbetat med den berömda indiska filmstjärnan och fitnessentusiasten, Hrithik Roshan, för att lägga till mer bling.

Huvudmodulen är svart i färgen och initialt kommer svarta och blå färgband att finnas tillgängliga i Indien. Xiaomi säger att gröna och orange band är på väg också.

Xiaomi MI Band HRX Edition Specifikationer

På tal om specifikationer har Mi Band HRX Edition en 0,42-tums OLED-skärm med reptåligt glas med smutsbeständig oleofob beläggning ovanpå. Displayen visar tid, steg som tagits och förbrukade kalorier.

Mi Band HRX är IP67 vattentåligt certifierat och använder Bluetooth 4.0 LE för att para ihop med din Android- eller iOS -smartphone.

Läs också: Xiaomi 10000mAh Power Bank Pro lanserades till 1,999 INR

Förutom att spåra vanliga träningsaktiviteter kan Mi Band HRX varna dig för inkommande samtal och aviseringar, kan spåra din sömn och avge viloläge eller vattenavbrott (om du har varit inaktiv ett tag).

Hur skiljer sig Mi Band HRX från Mi Band 2?

Tja, Xiaomi hävdar att stegmätaralgoritmen nu är mer exakt och också kan 70mAh-batteriet nu hålla i 23 dagar (mot 20 dagar på Mi Band 2). Den dyrare Mi Band 2 innehåller också en pulsmätare.

HRX -utgåvan är också billigare än den ursprungliga Mi Band 2, men det är bara rättvist med tanke på den saknade pulsmätaren och det faktum att Mi Band 2 först debuterade för nästan ett år sedan.

Xiaomi Mi Band HRX Indien Pris och tillgänglighet

Du kan köpa Mi Band HRX Limited edition från Mi.com och offline Mi Home-butiker. Det kommer också att vara tillgängligt på Flipkart från och med den 20 september (första dagen för den kommande stora miljardförsäljningen). Förhandsgranskning kommer också att hållas på Curefit och Cult. Mi Band HRX-priset i Indien är Rs. 1200.

Mi Band HRX-priset i Indien är Rs. 1200. Produkten förväntas ta slut i lager innan du blinkar, så håll fast.

Mobiltelefontillbehör du måste köpa för bättre iPhone- och Android -upplevelse

0 Shares