Xiaomi Mi A1 lanseras den 5 september bekräftar Flipkarts sidkällkod

0 Shares

Uppdatering: vi har upptäckt ett tydligt omnämnande av Xiaomi Mi A1 i Flipkart -källkoden inför lanseringen i morgon (det vill säga bortsett från källkodsnämnandet som vi upptäckte tidigare).

Xiaomi Indien -chefen Manu Jain meddelade för några veckor sedan att Xiaomi kommer att lansera en telefon med dubbla kameror den 5 september i Indien. Sedan den dagen hoppade många av oss med glädje på att Xiaomi Mi 5X kommer att bli den som kommer att göra sin debut i Indien den dagen. Tja, Xiaomi antyder annars.

Läs också: Topp 10 smartphones som förväntas lanseras i september 2017

Xiaomi bekräftar en ny serie

Först avslöjade ett twitterinlägg från Xiaomis officiella Twitterhandtag att varumärket är redo att presentera en helt ny serie vid den kommande hashtaggen “XiaomiGlobalLaunch”.

“Räknar ner till #FlagshipDualCamera #XiaomiGlobalLaunch i New Delhi, Indien!” Xiaomi postade i sin tweet. Det verkar som om Xiaomi räknar ner till #FlagshipDualCamera #XiaomiGlobalLaunch i New Delhi, Indien!

Xiaomi Mi A1 Geekbench läcka

Mi A1 sågs sedan också på Geekbench och noteringen avslöjade Mi 5X -liknande hårdvara på telefonen, vilket spekulerades mycket.

Flipkart Teaser -sidkällkod Tips på Mi A1

Idag gick Flipkarts officiella banner för kommande Xiaomi -telefon live (telefonen kommer att vara en Flipkart -exklusiv). Vi från vår sida försökte gräva lite och kollade Flipkarts sida för att ta reda på om det finns något omnämnande av Xiaomi Mi A1 i källkoden.

Och ja, vi upptäckte MiA1 på ett ställe där Flipkart -kodare vanligtvis använder varumärke eller enhetsnamn. Det är högst osannolikt att MI A1 slumpmässigt finns i kategorinamnet.

Rykten hittills tyder på att Xiaomi Mi A1 kommer att vara nästan identisk med Mi 5X på hårdvarufronten, men det kommer att köras på Android Nougat (lager) istället för MIUI 9. Xiaomi A1 kommer att skryta med en dubbel bakre kamerainställning, som har bekräftats av företaget. Telefonen kommer sannolikt att skryta med en Full HD -skärm med minsta ram, metallkropp, Snapdragon 625 -chipset och 4 GB RAM. Xiaomi kan lansera två lagringsvarianter: 64 GB eller 128 GB. Det sägs ha IMX362 eller IMX386 Sony -sensor i sin dubbla kamerainställning.

Topp 5 bästa fullmetallkroppstelefoner prissatta under 20 000 INR 2017

0 Shares