Xiaomi Mi 12: Läckta funktioner och möjligt pris

0 Shares

Xiaomi Mi 12: Läckta funktioner och möjligt pris

De Xiaomi Mi 11 , med tillstånd av Mi 11 Ultra, dominerar katalogen av smartphones av märket 2021, men vi har redan börjat samla in de olika rykten som kommer att ge liv till dess efterträdare, Xiaomi Mi 12 . Under de senaste timmarna har Weibo blivit en grodd av rykten som sammanställer de viktigaste egenskaperna hos tillverkarens topp i sortimentet för i år.

Och man kan föreställa sig att företaget vill upprepa förra årets strategi, presentera sitt nya flaggskepp under de sista dagarna av december och därmed kunna skryta med att vara den första telefonen på marknaden som lanseras med den bästa Qualcomm-processorn. år. . Om 2020 den graciösa var Snapdragon 888, tyder allt på att mobilen kommer att debutera Snapdragon 895 .

Forma Xiaomi Mi 12

De Xiaomi Mi 12 har läckt ut av olika plattformar som indikerar att dess utveckling är på gång. Enligt alla rykten skulle smartphonen återigen satsa på en panel böjd i ändarna på mer än 6,5 tum som inhyste den främre kameran i ett hål i den övre kanten, eftersom kameran under skärmen kommer att vara reserverad för Mi Mix-familjen. Naturligtvis är nyheten att den skulle ha en pillerform för att hysa dubbla sensorer, även om vi inte vet om detta beslut skulle klickas på standardmodellen, på Mi 12 Pro eller Mi 12 Ultra.

xiaomi mi 12 koncept

Enligt Digital Chat Station kommer Mi 12 att drivas av Snapdragon 895-processor, en styrkrets som ännu inte har presenterats men, som med Snapdragon 888, skulle se ljuset i slutet av året så att Xiaomis telefon kunde skryta om det inuti.

Den tredje stora förändringen ligger i kameran och det är något som vi redan har pratat om tidigare. Det är troligt att Xiaomi kommer att uppdatera sin toppklass med en huvudkamera dubbelt så hög upplösning som vi kan hitta i Mi 11 2020. Läckorna talar om att varumärket skulle samarbeta med Olympus för att ge liv åt en fotografisk komponent som leds av en Samsungs 200 MP sensor som skulle använda 16-i-1 pixelområdesteknik för att mata ut 12 MP stora pixelbilder.

Naturligtvis skulle detta vara en av telefonerna som kommer ut på marknaden kör MIUI 13, företagets efterlängtade anpassningslager, baserat på Android 11 och Android 12, vilket borde lämna bakom de många buggar som fortfarande påverkar MIUI 12.

0 Shares