Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Xiaomi Mi 11 Ultra döljer ett Mi Band 5 inuti och du kan inte föreställa dig hur

En skärm som ser bekant ut

Xiaomi Mi 11 Ultra

Oavsett hur många funktioner den har, processorpotential och en stor skärm, kommer Mi 11 Ultra att locka alla ögon för sin speciella bakre skärm. Är 1,1 tums skärm Det kommer att tjäna att ta en snabb titt på aviseringarna, se tiden och främst se oss själva perfekt just nu när vi går för att ta ett foto med de bakre kamerorna.

Denna skärm har inkluderats för att balansera den enorma kameramodulen som sitter på enhetens baksida, så att steget blir lite mer balanserat och tar det till terminalens andra ände, istället för att lämna en fyrkant i mitten. Det är fortfarande ett viktigt storleksblock, men skärmens närvaro är säkerligen ett plus för många användare.

Xiaomi Mi band 5

Men förutom det märkliga med att placera en liten skärm på enhetens baksida är det mest märkliga att skärmen uppenbarligen kommer direkt ärvt från produktionskedjan för en annan Xiaomi-produkt. Och det är, som bekräftat av Lei Jun, VD för varumärket, tillverkaren använder skärmarna på Mi Band 5.

Ett Mi-band gömt i telefonen

Tekniskt sett kan vi säga att My 11 Ultra döljer ett Mi-band inuti, men allt är begränsat till skärmen. Resten av elektroniken ingår inte, så allt förblir i det visuella. Det är okänt om detta beslut syftar till att dra nytta av överflödet av skärmar i Mi Band (kom ihåg att Mi Smart Band 6 har en ny skärm), men att ha volymen på Mi Band som säljs och den volym som detta telefonen kan nå, kan det troligen att Xiaomi har utnyttjat aktien för att sänka kostnaderna i sitt flaggskepp.

En nyfikenhet bland en dusch av specifikationer

Xiaomi Mi 11 Ultra

Denna detalj är inget annat än en karaktär gömd bland en stor lista med specifikationer. Minns att Mi 11 Ultra är Xiaomis mest ambitiösa förslag, med en processor Snapdragon 888, en mycket intressant 50 megapixelsensor med en storlek på 1 / 1,12 ”och en spektakulär skärm med WQHD + -upplösning och 120 Hz uppdateringsfrekvens.

Till allt detta måste vi lägga till en keramisk yta som gör att Mi 11 Ultra kan uppnå ett extremt premium utseende och känsla, vilket perfekt matchar listan över avancerade specifikationer som erbjuds. Priset är dock förmodligen den aspekt som kolliderar mest inom Xiaomis filosofi, eftersom modellen med 12 GB RAM och 256 GB lagring kommer att ha ett ungefärligt pris på cirka 1200 euro. Vi tänkte att du inte kunde ha allt, eller hur?