Xiaomi Mi 11 Pro har läckt foto med 120x zoom

0 Shares

Xiaomi kommer att tillkännage Xiaomi Mi 11 Pro som den mest avancerade versionen av flaggskeppet Xiaomi Mi 11 ap (12 februari). Det är inte klart om smartphonen kommer att släppas i slutet av februari eller mars. En återgivning av den påstådda Mi 11 Pro dök upp på Weibo för att avslöja dess bakre design.

Återgivningen avslöjar att Xiaomi Mi 11 Pro har en ganska udda horisontell kameramodul.

Tydligen innehåller den fyra kameror och en LED-blixt. Den fyrkantiga linsen i uppställningen ser ut att vara en telefoto-periskoplins. Texten under periskoplinsen nämner att enheten har stöd för 120x digital zoom.

Det är troligt att enheten kan utrustas med en 108-megapixel primär sensor. Mi 11 Pro bör komma med den mest kraftfulla kameramodulen i Xiaomis historia.

En annan bild av ett skyddande hölje (via designad för smartphonen dök upp på en e-handelswebbplats i Kina. Även om boxbilden inte exakt matchar renderingen som visas ovan, visar den en horisontell kameralåda med ett fyrkamerasystem).

Xiaomi Mi 11 Pro skyddsfodral

När det gäller frontdesignen på Xiaomi Mi 11 Pro förväntas den ha samma 6,81-tums AMOLED-panel tillgänglig på Xiaomi Mi 11.

Mi 11 Pros skärm kommer att erbjuda Quad HD+-upplösning, 120Hz uppdateringsfrekvens och en 480Hz touch-samplingsfrekvens. Snapdragon 888 kommer att driva Xiaomi Mi 11 Pro. Spekulationer tyder på att den kan stödja 120W snabbladdning och 80W trådlös laddning.

0 Shares