Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Xiaomi lanserar Mi TV 4A 40 Horizon Edition i …

Det verkar som TV-säsong när vi ser varumärkena framför och i centrum tillkännage sina släpp. Närmare nyheter från Realme och OnePlus gör Xiaomi sig redo att tillkännage Mi TV 4A 40 Horizon Edition. Ett munfullt namn åt sidan, varumärket har inte delat något annat om TV: n.

Ändå kan vi göra en säker gissning om att den här modellen delar några av detaljerna när det gäller 32-tums och 43-tums Mi TV 4A Horizon Edition. Det kommer också att bli en uppgradering till Mi TV 4A 40. Så här är vad vi tror att du kan förvänta dig av den här nya TV: n –

En rättvis uppskattning är att Xiaomi kommer att använda samma panel som finns på de andra två varianterna. Och när affischen poserar kommer skärmen att vara “ramlös” och “uppslukande”. Det kan betyda över 90% förhållande mellan skärm och kropp. Dessa TV-apparater var FHD i upplösning, vilket också kunde överföras till den här enheten. För ljud kan TV: n erbjuda 20W högtalare utrustade med DTS-HD-kvalitet.

LÄS OCH: Realme X7 Max 5G kommer med Realme Smart TV 4K den 31 maj

När det kommer till kärnan är processorn sannolikt en fyrkärnig Amlogic SoC som stöds av 1 GB RAM och 8 GB internt lagringsutrymme. Och när det gäller anslutningsmöjligheter kan täcka tre HDMI-portar, två USB Type-A-portar, en RJ-45 Ethernet-port, ett 3,5 mm hörlursuttag, WiFi och Bluetooth 4.2. Men återigen, allt detta är spekulation tills det bekräftas.

Men vad vi kan vara säkra på är Patchwall-programvaran baserad på Android. Och du kan förvänta dig att alla populära OTT-appar är inskrivna i hemmet. Du bör också kunna överföra mobilinnehåll via Chromecast till storskärmen.

LÄS OCH: OnePlus TV 40Y1 kommer att säljas i Indien den 1 juni

Hur som helst, det är bara några dagar till den 1 juni och innan det kan vi få mer information att arbeta med i form av teasers. Så, låt oss vänta.