Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Xiaomi, Google och OPPO har hopfällbara telefoner tack vare Samsung

OPPO-vikningen

OPPO Concept 2021

OPPO-modellen verkar vara den mest livskraftiga, eftersom informationen ger tillräckligt med detaljer om denna framtida enhet av märket. Enligt TheLec har OLED-panelen som Samsung Display förbereder mått på 7,7 tum, och enhetens format kommer att vara typ av clamshell, vilket imiterar formerna på Galaxy Z Flip. Ändå kommer OPPO-modellen att vara något större, med en yttre skärm som kommer att vara cirka 1,5 och 2 tum.

Vi pratar om en terminal där vi kanske redan ser de första penseldragna, eftersom OPPO presenterade en enhet med liknande specifikationer under sina INNO dagar, med samma antal tum och med stöd också av Samsung Display.

Xiaomi vill också ha din

Fällbar Xiaomi

En annan som inte vill missa möjligheten att starta sin vikning är Xiaomi. Den kinesiska tillverkaren har haft tanken i åtanke länge och visade till och med en funktionell version i en officiell video, men för närvarande ingenting. Det har sagts att varumärket kommer att flytta med tre olika modeller, och den senaste informationen säkerställer att den nya utvecklade modellen kommer att ha en 8,03-tums skärm och en annan 6,38-tums extern skärm, båda erbjudna av Samsung.

Och hur är det med Google?

Oppo flip-telefon

Det som verkligen är förvånande med läckan är att även Google verkar vara med på det. Enligt informationen skulle Google ha bett Samsung om en 7,6-tums hopfällbar skärm, en diagonal som nästan säkert kommer att vara inriktad på en smartphone, så vi kan utesluta alla andra typer av enheter.

När kommer vi att se dessa enheter?

Den information som erbjuds av TheLec går inte mer i detalj, men en sak den pratar om är det möjliga lanseringsfönstret, eftersom det placerar dessa telefoner på ett år. Månaderna februari och mars har alltid varit ganska viktiga datum i mobiltelefonivärlden på grund av firandet av MWC, men med tanke på att mässan inte hålls på grund av den nuvarande situationen kommer vi att se vilka planer som genomförs mellan nu och ett år.

Något som verkar väldigt konstigt för oss är att Google överraskade med en vikning för samma 2021, ännu mer med tanke på hur konservativ det alltid har varit på nivå med design och tekniska specifikationer. Och om inte berätta för dem som kände sig besvikna över Pixel 5.