Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Xiaomi Buds 3T Pro med Bluetooth 5.2, LHDC 4.0, 360° ljud, 40db hybrid ANC tillkännagavs

Tillsammans med Xiaomi 12-seriens smartphones introducerade Xiaomi också Xiaomi Buds 3T Pro TWS öronsnäckor för de globala marknaderna. Den har 10 mm dynamisk drivrutin med dubbla magneter med sektionerad DLC-beläggning, stöd för Bluetooth 5.2, anslutning med dubbla enheter och LHDC 4.0-ljudcodec.

Den erbjuder upp till 40dB hybrid aktiv brusreducering med tre ANC-lägen, eller välj Adaptivt läge som låter hörsnäckorna justeras automatiskt baserat på omgivande brusnivå. Hörsnäckorna har också transparenslägen, så att användare kan vara medvetna om sin omgivning när de är på resande fot.

Dimensional audio-funktionen skapar ett 360° ljudlandskap och återger nästa generations ljudupplevelse som liknar teatrar, säger företaget. När den är inställd på att spåra huvudets rörelseläge behåller varje enskild ljuddetalj sin position, vilket skapar en verklighetstrogen 3D-upplevelse när lyssnarna rör på huvudet. Men det uppslukande ljudet och spårhuvudets rörelse är endast tillgängliga på utvalda Xiaomi- och Redmi-enheter, säger företaget.

Xiaomi Buds 3T Pro specifikationer

  • Bluetooth 5.2 BLE, SBC/AAC/LHDC 4.0 codecs
  • ANC-djup: Upp till 40dB; ANC-lägen: Ljus, Balanserad, Djup, Adaptiv
  • Transparenslägen: Förbättra röst, transparens
  • Dimensionellt ljud med spårhuvudrörelse
  • Damm- och vattentålig (IP55)
  • Mått: Hörsnäckor: 34,01 x 20,38 x 23,22 mm; Batterihölje: 65 x 48,5 x 24 mm
  • Fristående batteritid på upp till 6 timmar (enkel laddning); 24 timmar (med fodral)

Xiaomi Buds 3T Pro kommer i färgerna Carbon Black och Gloss White, kostar 269 $ (cirka 20 570 Rs.) och kommer snart att rullas ut.