Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Xiaomi bekräftar lanseringen av Redmi 10 med Helio G88 SoC; Redmi 10 …

En dag efter att Xiaomi retade Smarter Living 2022 -evenemanget har företaget tappat några detaljer om sin kommande smartphone – Redmi 10. Idag tog Xioami till Twitter för att avslöja några av de viktigaste specifikationerna för sin kommande smartphone.

och Redmi 10 Prime. Företaget har börjat släppa tips om standarden Redmi 10 från sitt officiella Twitter -handtag.

Xiaomi Redmi 10 -funktioner

Den kinesiska smartphone -tillverkaren släppte i förtid ett blogginlägg som avslöjade nästan Redmi 10 -detaljerna. Enligt det läckta blogginlägget kommer det att drivas av ett octa-core MediaTek Helio G88-chipset klockat på 2,0 GHz. Xiaomi sägs ha en 6,5-tums FHD+ DotDisplay med en 90Hz uppdateringsfrekvens. Enheten kommer att skryta med en 50MP AI fyrkamera-inställning på baksidan. Den kommande telefonen kommer att bli en efterträdare till Redmi 9 som debuterade redan i juni 2020.

Den släppta affischen föreslår att telefonen kommer i nyanser av blått, grått och vitt. Den har också dubbla högtalare placerade på telefonens överkant tillsammans med ett 3,5 mm hörlursuttag. Ett sidmonterat fingeravtryck finns också.

LÄS OCKSÅ: Motorola Edge 20, Edge 20 Fusion Lanseras i Indien med snabbuppdateringsskärmar och 108-megapixelkameror

Tidigare sågs Redmi 10 på Xiaomis tyska webbplats och avslöjade även RAM- och ROM -detaljer. Telefonen sägs komma med 6 GB RAM och 128 GB inbyggt lagringsutrymme. Den främre kameran rymmer en 8MP snapper. Den levereras med en kapacitet på 5000 mAh med stöd för 18 W snabbladdning. Den körs på MIUI 12.5 -huden baserad på Android 11.

Om andra rykten ska tros kommer Redmi 10 Prime sannolikt också att lanseras tillsammans med Redmi 10.

LÄS OCKSÅ: Micromax In 2b Review: Ska du köpa?

Xiaomi Redmi 10 Prime Rykten

När det gäller Redmi 10 Prime så hittades telefonen på IMEI -databasen. Redmi 10 Prime sågs på databasens webbplats med modellnummer 21061119BI. Även om detta är den första uppsättningen avslöjanden om 10 Prime, förväntar vi oss mer i framtiden.