Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Xiaomi 11 Lite 5G NE lanseras i Indien i september …

Xiaomi har lanserat Xiaomi 11T-serien i Europa, och bland dessa finns det en ny mellanklass smartphone som heter Xiaomi 11 Lite 5G NE (New Edition). Och inom några timmar efter lanseringen har Xiaomi Managing Director Manu Kumar Jain gjort det klart att den här handenheten kommer att lanseras i Indien denna månad.

Manu Kumar Jain (Manu Kumar Jain), som är verkställande direktör för Xiaomi, bekräftade på sitt Twitterhandtag att Xiaomi 11 Lite 5G NE kommer att lanseras i Indien den 29 september 2021. Han har tydligt skrivit i sin tweet att företaget tar med sig enheten till Indien inom två veckor efter dess globala lansering. Han marknadsförde också den här smarttelefonen och skrev “den smalaste och lättaste 5G -smarttelefonen”, det vill säga den här kan också vara Indiens tunnaste och lättaste 5G -telefon när den lanseras.

LÄS OCKSÅ: MSI Alpha 15 AMD Advantage Edition anländer till Indien: Här är detaljerna

Specifikationer för Xiaomi 11 Lite 5G NE

Vi förväntar oss att Xiaomi India lanserar samma modell som den globala. Om så är fallet skulle Xiaomi 11 Lite 5G NE vara en uppgraderad version av 11 Lite 4G, med ett nytt chipset, medan resten av funktionerna förblir mer eller mindre lika. Här är allt annat som den globala varianten tar till bordet:

I hjärtat finns 5G -chipset Snapdragon 778G, baserat på 6nm -arkitektur. Med detta erbjuder den 6 GB/8 GB RAM -alternativ och 128 GB/256 GB lagringsutrymme. Det finns ett alternativ att öka lagringsutrymmet med dedikerade micro SD -platser också.

På baksidan finns en trippel bakre kamerainställning monterad i en fyrkantig modul som inkluderar en 64MP huvudkamera, en 8MP ultra vidvinkelsensor och en 5MP makrosensor. En 20MP kamera är tillgänglig för att klicka på selfies och videosamtal på framsidan.

På framsidan har den en 6,55-tums AMOLED-skärm, Full HD+ -upplösning, 90 Hz uppdateringsfrekvens och Dolby Vision-stöd. Den innehåller också funktioner som HDR10+ -stöd, DCI-P3-färgtäckning.

LÄS OCKSÅ: Redmi presenterar 32-tums och 43-tums smart-TV den 22 september

Det innehåller också funktioner som 5G-stöd, Wi-Fi, Bluetooth 5.0, NFC, fingeravtryckssensor på sidan, 4250mAh batteri och 33W snabbladdningsstöd.

Xiaomi 11 Lite 5G NE Indien Pris och tillgänglighet

När det gäller priserna har det lanserats globalt till ett pris av € 369 (cirka 32 000 Rs). Även i Indien förväntas båda varianterna av Xiaomi 11 Lite NE 5G komma mellan 30 000 och 35 000 Rs.