xFyro ANC Wireless Earbuds Review

xFyro ANC Wireless Earbuds Review

Trådlösa hörlurar är heta saker idag, särskilt efter Apples popularitet hos AirPods. För att stimulera den trådlösa anslutningsindustrin har xFyro också introducerat nya ANC -öronsnäckor. Företaget hävdar att de utvecklar helt vattentät, 8 timmar lång batteritid och överlägsen HD-ljudkvalitet som drivs med AI-teknik hörlurar.

Produkten verkar fantastisk från företagets briefing, men för att kontrollera sanningen bakom alla påståenden har vi sammanställt en insiktsfull recension om xFyro ANC -öronsnäckor. Du kan använda rabattkoden TC10 för att få ytterligare 10% rabatt!

Så, låt oss se om dessa hörlurar är värda att köpa eller inte.

Unboxing xFyro ANC

När du öppnar din xFyro ANC -öronsnäckor kommer du inte att bli förvånad. Det är en ganska vanlig pryl med ett stort tjockt hörlurar som alla trådlösa öronsnäckor. Den har också ett aluminiumskal, LED -indikatorlampor, en knapp för ström och ljudkontroll.

Laddningsfodralet är dock lite annorlunda. I stället för ett plastfäste har xFyro skapat ett fint aluminiumrör (svart, blått eller rött färgalternativ) med en port i varje ände. Dessutom har ANC -laddningsfodralet en USB -utgång som du kan använda för att ladda din smartphone med sitt 850 MAh -batteri. Så det här är en bra funktion jämfört med andra ledande trådlösa hörlurar.

Tillsammans med xFyro ANC -öronsnäckor hittar du följande saker i lådan:

 • 3 olika storlekar av in-ear tips
 • Laddnings-/förvaringsväska
 • En laddningskabel
 • En bruksanvisning
 • 90-dagars garantikort

Unboxing xFyro ANC

Är xFyro ANC faktiskt vattentätt?

Ja, det här är en av de mest marknadsförda funktionerna i xFyro ANC -öronsnäckor. Även på öronsnäckans kommersiella och företags webbplats markerar tillverkarna funktionen för vattenbeständighet.

Eftersom öronsnäckorna är byggda med IPX5 vattentäthetsteknik, som klarar cirka 3,3 fot vatten. Så den kan hantera din svett medan du tränar, en dunk i grunt vatten eller några duggregn. Men du kan inte bära dessa öronsnäckor när du duschar eller simmar. Det beror på att vattnexponering under lång tid kan skada dina öronsnäckor – vattentät teknik kan bara fungera i viss utsträckning.

Super HD -ljudkvalitet

Det finns stor hype om xFyro ANC -hörlurarnas super HD -ljudkvalitet på marknaden. Sammantaget är ANC -ljudkvaliteten mycket trevlig. Om du använder ett lufttätt tätningssortiment av tips kan du få konsekvent bas- och diskantleverans.

Super HD -ljudkvalitet

Basprestandan är också ganska anständig. Lågfrekvensförlängningen är dock vid 63Hz, vilket är under genomsnittet. Den låga basen är ansvarig för low-end dunk och mullrande, så du kanske inte hör låga basljud tydligt på den här enheten. Mellanbas och högbas kompenserar dock detta lilla problem med .58dB respektive 5.03dB.

På samma sätt är diskantprestandan också genomsnittlig. Det låga intervallet är lite ojämnt, vilket resulterar i dålig instrumental och ljusstyrka. Mitten av diskanten är dock välbalanserad och når över 2dB, vilket är bra för trådlösa hörlurar.

Brusreducering Verklighet

xFyro påstår sig vara ett av de första företagen som introducerade AI -teknik i trådlösa hörlurar. Enligt företagets webbplats kan ANC känna igen över 6000+ unika ljud. AI Transparency Mode kan blockera ljud som trafik, röster och larm.

Brusreducering Verklighet

Läckageprestanda är också fenomenal i ANC. I grund och botten läcker inte xFyro ANC, så att du kan njuta av din musik utan avbrott. Så för brusreduceringsavdelningen är det fantastiska trådlösa hörlurar.

Förlängd batterilivslängd

Det hävdas också att ANC -öronsnäckor kan fungera 8 timmar i rad på en enda laddare, vilket är fantastiskt. Det beror på att de flesta trådlösa hörlurar kan gå i cirka 3 till 4 timmar på en enda laddning.

ANC -batteriets livslängd är dock bra, men 8 timmar är lite överdrivet. Efter att ha gått igenom olika onlinegranskningar och testat hörlurarna först fann vi att ANC maximalt kan gå i 4 timmar på en laddning. Detta betyder dock inte att ANC -hörlurar har dålig batteritid eftersom de flesta trådlösa hörlurar inte ens erbjuder så mycket batteritid. Men vi kan fortfarande kalla det ett dåligt fall av reklam.

Komfort och lätt att bära

Du kan bära dessa öronsnäckor hela dagen. xFyro ANC är utformad med en ergonomisk precision som kan ge dina öron full komfort. Eftersom öronsnäckorna är vattentäta och har tre olika silikonspetsar kan du enkelt bära dem utan att känna någon smärta eller klåda.

Gestkontroll är också ganska bekvämt. Du kan helt enkelt styra dina samtal medan du kör eller tränar med en hand. Dessutom kan du ansluta dina öronsnäckor med Google Assistant och Siri för att leva ett helt röststyrt liv.

Andra tekniska specifikationer

 • AI-driven brusreducering med enkel växling mellan ANC /automatisk brusreducering), AI Transparency Mode och standard ljudinställningar.
 • Automatisk parning med Bluetooth 5.0 från 3 fot.
 • 7 mm grafendrivrutiner för studioliknande ljud.
 • Dubbla strålformande mikrofon för tydliga samtal när du tränar eller kör.
 • Utmärkt batteritid, inklusive 100 timmars lyssningstid, 90 timmar i laddningsfodralet och 10 timmar per laddning.
 • IPX5 vattentät och ultrachock -teknik för utomhusbruk.
 • Snabb typ-c-laddning för snabbare laddning tillsammans med USB-C-port.

Fördelar

 • Båda öronsnäckorna kan användas oberoende av varandra.
 • Bra batteritid.
 • Automatisk brusreducering är fantastisk.
 • Inga buller läcker.
 • Bekväm att ha på sig hela dagen.

Nackdelar

 • Öronproppar och fodral har magnetfält som lockar till sig dammpartiklar.
 • Den erbjuder bara 90 dagars garantitid.
 • Låg frekvens behöver förbättras.

Slutlig dom

xFyro sX2 har många nya funktioner som AI-driven ANC, vattentät, stötsäker och lång livslängd. Å andra sidan är basen inte så bra, och det ursprungliga priset på $ 299 är för mycket.

XFyro har dock sänkt priset till $ 150 och till och med erbjudit gratis frakt. Så för denna prisklass är xFyro ANC -öronsnäckor värda att köpa. Sammantaget, om du gillar att prova nya prylar, köp dessa hörlurar; du kommer inte bli besviken.

Relaterade Artiklar

Back to top button