Xbox och PlayStation kan byta dessa två spel

Xbox och PlayStation kan byta dessa två spel

Oddworld: Soulstorm till Xbox

Oddworld SoulStorm

Den första av dem skulle vara Oddworld: Soulstorm, spelet som kom för några månader sedan på PlayStation 4, PlayStation 5 och PC, och som Sony gav bort med PS Plus till alla dessa PS5-användare. Precis som Abes första äventyr skulle spelet vara exklusivt för PlayStation på konsoler, men igen i enlighet med traditionen ser det ut som att det kommer till Xbox också.

Det är vad de har kommenterat i Gematsu efter att ha upptäckt att spelet har listats i ESRB-katalogen och påpekat att det är ett spel där det hänvisas till blod, blod, vuxenspråk, användning av tobak och våld. Men det mest intressanta är att de i listan över plattformar som spelet finns tillgängliga hade lagt till Xbox One och Xbox Series X | S.

På detta sätt skulle Oddworld: Soulstorm slutföra sin period av exklusivitet på PlayStation för att även nå Microsoft-konsoler, något som inte är officiellt just nu och som vi kunde se tillkännagivna under E3.

Och från Xbox till PS5

Xbox Series X recension

Men i sidospelet finns det också inversa rörelser. Återigen, genom ESRB, har det varit möjligt att se att spelet Mediet, fram till nu exklusivt för Xbox Series X och Xbox Series S, kommer också till PlayStation 5, eftersom Sony-konsolen har dykt upp på listan över tillgängliga plattformar.

Detta skulle vara en viktig lansering, eftersom Bloober Teams arbete var ett förslag av stor vikt som kom fritt som en stjärnlansering Xbox Game Pass, så lanseringen på PlayStation 5 kommer att ge mycket att prata om. Naturligtvis kommer det att vara nödvändigt att se om Sony uppmuntras att inkludera det som ett gratis PS Plus-spel (det skulle vara för mycket) eller om tvärtom helt enkelt meddelar sin ankomst i den allmänna katalogen. Hur som helst blir det utmärkta nyheter.

Spel för alla

Xbox Series X recension

Vi gillar den här exklusiva utbytesdansen. I slutändan är de som måste njuta av spelen spelarna, och även om det fortfarande finns egna titlar som tillhör de privata studiorna från varje varumärke, berikar delningen av andra spel samhället och låter alla spelare njuta av utgåvorna oavsett plattform där du är.

Detta är uppenbarligen inte särskilt kompatibelt i en bransch där du kämpar för att ha flest användare, men om du kan hitta en mellanväg hjälper du säkert hela guilden att växa ännu mer. Förhoppningsvis ser vi fler sådana släpp, men förvänta dig inte en God of War på Xbox. Det kommer aldrig att hända.

Relaterade Artiklar

Back to top button