Xaiomi Mi Band 3-lansering är överhängande: Fotograferad på webbplatsen för Bluetooth-certifiering

Xiaomis Mi Band 3-lansering kan vara precis runt hörnet och det kan komma med Bluetooth 4.2-stöd. Ja, du läste det rätt. Denna bekräftelse om den kommande fitnessspåraren kom från Bluetooth SIG-myndighet.

Mi Band 3 får modellnumret XMSH05HM som skickades in av Huami som är ett bärbart varumärke av Xiaomi som också tillverkade Mi Band och Mi Band 2. Om rykten ska tros kan Mi Band 3 landa med NFC och GPS Stöd.

Xiaomis MI-band har tagit ett utrymme för sig själva med sin överkomliga prissättning. Företaget påstår sig ha sålt mer än 3,6 miljoner Mi-band globalt. För närvarande har Xiaomi en marknadsandel på 13,7% inom det slitstarka området.

Läs också: Xiaomi Redmi Note 5 Pro Snabbgranskning

Den sista generationen av Mi-bandet åldras nu eftersom det meddelades för två år tillbaka. Förra året tillkännagav Xiaomi sin avskalade version som heter Mi Band HRX Edtion (den här saknade pulssensor). Andra märken som Huawei och Intex försökte replikera Xiaomis modell genom att lansera bärbara kläder under 2000 Rs men lyckades inte matcha dess framgång.

Med Xiaomi som drömmer på den indiska marknaden förväntar vi oss att Xiaomi snart kommer att introducera sitt Mi-band 3 i Indien. Liksom Redmi Note 5 Pro kunde vi hoppas att den kommer att landa i Indien först redan innan den lanserades i Kina.

Bästa Marvel Superhero HD-bakgrundsbilder för din telefon och dator

Relaterade Artiklar

Back to top button