Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

WoW gjort, Pentium M kommer, Wildcat i röret

Min World of Warcraft Performance Guide är äntligen klar. Det slutade med att jag vände in runt 05:00 i morse för några timmars vila innan jag putsade av guiden. Servern jag testade på kom inte upp igen förrän runt 22:00 i går kväll, vilket i stort sett utplånade en bra testdag eftersom den var nere sedan 08:00. Jag kunde inte få mycket gjort medan jag väntade på att servern skulle komma upp igen eftersom min Pentium M testbädd körde i timmar av WorldBench, Winstone och SYSMark i går.

Jag hoppas vara klar med Pentium M-artikeln sent ikväll. Än så länge är jag inte så imponerad av prestationen. Det ser ut som att underskottet i minnesbandbredden för 855GME-kretsuppsättningen inte är så stor, eftersom att flytta till en dubbelkanals minneskonfiguration inte förbättrar prestandan så mycket. Det ser ut som att den enda räddningen för Dothan på skrivbordet just nu (prestandamässigt) är klockhastigheten, annars är AMD den mycket bättre satsningen ur prestandasynpunkt (men uppenbarligen inte ur strömförbrukningssynpunkt, och än en gång pratar jag om strikt desktop).

Derek arbetar också på en Wildcat-artikel som borde vara klar i slutet av kvällen också, så antingen hans verk eller min Pentium M-bit kommer upp i morgon bitti så att ni alla kan kolla in. Resterande artikel kommer upp på fredag.

Nu när WoW-artikeln är klar, dags att laga lite frukost…err brunch och återgå till det. Vi hade faktiskt en lagom varm dag igår, klockan var ungefär 51 när jag gick ut och sopade efter mat här i Branford…inte så illa. Tyvärr är det tillbaka till molniga och ovänliga temperaturer idag verkar det som.