Woolnuts eleganta läderfodral för 13-tums MacBook Pro

Woolnuts eleganta läderfodral för 13-tums MacBook Pro

Jag försöker hålla mina tillbehör till en minimal estetik och jag vill säkerställa att kvaliteten matchar Apples hårdvaruupplevelse. Följaktligen är jag extremt kräsen när det kommer till mina vardagsföremål som passar ihop med mina prylar. Tack och lov snubblade jag över Woolnuts läderfodral för MacBook och älskar kvalitetshantverket.

Woolnut Leather Sleeve för MacBook

Tills jag hittade Woolnut Leather Sleeve för MacBook lät jag min MacBook Pro 13” virra runt i min TUMI Alpha Brava-väska som ett djur. Missförstå mig inte, TUMI har en fin sektion i huvudfacket bara för bärbara datorer och surfplattor, så den fanns. Men jag ville alltid ha lite extra skydd, speciellt om jag bara ville ta min MacBook och springa till kaféet.

Jag var vilsen för ett fodral eller tillbehör som matchade TUMI-stilen. Jag ville inte bara slänga den i vilket gammalt neoprenfodral som helst, knäppa fast det i ett billigt hårdskal eller, ännu värre, slå in det i ett skinn. Woolnut svarade på samtalet.

Leather Sleeve för MacBook från Woolnut är gjord med fullnarvsläder från Skandinavien. Den goda sorten. Sånt man kan lukta så fort man öppnar produktkartongen. Den där intensiva läderdoften som slår som fin choklad eller gott kaffe. Den sitter på dina händer och du kan fortfarande känna lukten av lädret efter att ha gått iväg. Inuti hittar du 100 % naturlig träfilt från en tysk tillverkare, som har lett tillverkningsinsatser i mer än 120 år.

Materialen kombineras i en modern ärm med täta sömmar och precisionssnitt. Läderfodralet för MacBook annonseras som en skräddarsydd passform för varje MacBook-modell och jag håller med om detta påstående. Faktum är att det tog mig ett tag att bryta in hylsan för att enkelt dra ut den bärbara datorn igen, när den väl satts in. Med tiden har lädret börjat bäras bekvämt runt MacBooks form och jag kan enkelt sätta in och ta upp det, men ändå sitter det säkert inuti när du bär det runt. Lädret är extremt mjukt vid beröring, men håller ändå lätt sin form baserat på tjocklek och ullfoder.

Den är bara större än MacBook Pro 13” på 9,3 tum x 12,6 tum x 0,28 tum (BxHxD).

Ett litet föremål som kan gå obemärkt förbi om du inte letar efter det är den horisontella sömmen i den öppna änden, som är avsedd att hålla öppningen från att sträcka sig till punkten att den misslyckas. Bara ett annat sätt de uppmärksammar detaljerna.

Jag har burit hylsan i ungefär 3 månader vid det här laget och jag använder den som min vardagliga bära. Medan vi sakta återvänder till kontoret pendlar jag och jobbar i centrum cirka 3-4 gånger i veckan och Woolnut-hylsan är med på resan varje gång. Eftersom jag är något nomad, även på kontoret, använder jag ofta hylsan som en kudde på vilken jag placerar MacBook. Det betyder att om jag är på en obekant yta som kan vara extra dammig eller smulig, fungerar hylsan som en säker plats för hårdvaran.

Den moderna designen är fri från alla stora varumärken eller logotyper, förutom en sida har ordet “Woolnut” diskret stämplat på botten. Med tanke på prisnivån och kvalitetsklassen som denna sleeve ligger i, är jag glad att se tillverkaren ta en andra plats till den stora skandinaviska duken.

Slutsats

Jag ser fram emot att se den här ärmen åldras med mig med tiden. Det 100 % fullnarvslädret kommer att börja patina naturligt ju mer jag använder det.

Om du är orolig för att det här är en alltför strömmande recension eller att jag på något sätt har fått kompensation för den positiva kommentaren, så har jag inte gjort det. Tänk bara på att jag har väntat i flera år på att hitta en kvalitetsprodukt. Woolnut tillhandahöll den här enheten för granskning, men jag tog kontakt för att bilda en relation.

Efter att ha sett produktbilderna och läst materialbeskrivningen på deras sida blev jag riktigt exalterad när de gick med på att skicka mig ett prov i konjak, en rik brun färg. Jag var mer upprymd när den kom med posten och den där läderlukten slog mig när jag öppnade fraktlådan.

För $82,50 Euro ($96,52 USD, i skrivande stund) är det verkligen en investering. Jag planerar att ha en 13” MacBook eller MacBook Air-modell under överskådlig framtid. Till det här priset skulle det följaktligen vara något jag hoppades kunna använda i många år framöver. Med tanke på hållbarheten som tillhandahålls av kvalitetsmaterial och otroligt bra tillverkning, är detta en säker investering för din premium Apple-hårdvara. Erbjud din MacBook en bekväm plats att ringa hem, det är lika premium som din hårdvara.

Läderfodralet finns i grönt, svart och konjak och passar både 13” MacBook Air och 13” MacBook Pro. Med båda enheterna kan jag bekräfta att passformen är otrolig på var och en.

Relaterade Artiklar

Back to top button