Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Wondershare MirrorGo: Det bästa speglingsverktyget för Windows

Människor är aldrig nöjda med vad de har, på grund av detta vill de alltid ha något mer och annorlunda. Med det sagt har skärmstorleken på vår smartphone under åren förändrats, men vi letar alla efter alternativ för att öka skärmstorleken, eller hur?

skärmstorlek

Om du också vill öka telefonens bildförhållande är du på rätt plats.

Nyfiken att veta hur det kan göras?

Tja, det kan göras genom att spegla enheten på PC med WonderShare kraftfulla MirrorGo. Detta professionella skärmspeglingsverktyg gör åtkomst för både Android och iPhone på TV snabbt. Med den kan du inte bara replikera smarttelefonskärmen till en stationär eller bärbar datorskärm utan också styra enheten.

Så, utan ytterligare fördröjningar, låt oss veta i detalj om WonderShareMirroGo.

Vad är skärmspegling och varför använda MirrorGo?

Små skärmar är bra att bära men när det gäller att spela spel, skapa PowerPoint-presentationer etc. gillar vi alla stora skärmar. Men hur kan man överföra media som spelas på Android, iPhone till en större skärm?

Med MirrorGos skärmspeglingsteknik kan detta göras enkelt. Denna intelligenta programvara speglar enkelt allt telefoninnehåll på TV: n. Dessutom hjälper det att spela favorit mobilspel, titta på filmer på stora skärmar och mer.

Förutom detta kan du spela in live ögonblick, spela, dela det och skapa handledning. Ta skärmdumpar för en demonstration, kontrollera meddelanden och appaviseringar som tas emot på telefonen.

Fördelar med att använda MirrorGo

Fördelar med att använda MirrorGo

  • Spela Android- och iPhone-spel på PC – När du har installerat MirrorGo-appen på din dator ansluter du bara din telefon via USB. Detta kommer att synkronisera enheten och du är redo att spela spel och synkronisera allt du har på din lilla skärm på en större skärm.

Du kan också utföra rörelser via tangentbord och mus.

  • Överför datorns data till mobil– Med MirrorGo-appen kan du enkelt överföra data från PC till telefon och vice versa. Hela processen är transparent och kan verifieras genom att klicka på knappen Överför. Alla flyttade filer sparas i telefonens MirrorGo-mapp.
  • Svara på SMS, hantera appaviseringar– MirrorGo stör inte telefonens normala funktion. Det betyder att även när du spelar spel med MirrorGo kan du svara på SMS, kontrollera appaviseringar och sociala mediekonton.
  • Spela in och dela– När du spelar spel på PC via MirrorGo kan du spela in och dela dem online.
  • Ingen stilleståndstid – Ofta för att spela Android- och iOS-spel på systemet används emulatorer men de står stillestående med hi-end-spel. Detta problem kan lösas med MirrorGo eftersom det erbjuder en stabil plattform för sömlöst spel.
  • Spela spel med tangentbord och mus – För spelare är den här anläggningen till stor nytta. När de spelar spel kan de använda tangentbord och mus och ge spelet en galen känsla av livlighet.

Nu när vi är medvetna om vad MirrorGo har att erbjuda låt oss lära oss vad som gör det till det bästa skärmspeglingsverktyget.

Varför rekommenderar vi MirrorGo?

Enkel användning – Det är det enklaste skärmspeglingsverktyget som både iOS- och Android-användare kan använda. När verktyget har installerats och körs på systemet för att replikera en iPhone- eller Android-skärm ansluter du bara enheterna via USB eller kan göra det via Wi-Fi.

Det finns inget behov av teknisk support eller konfigureringsinställningar.

En annan exemplarisk sak med MirrorGo är den kostnadsfria testversionen som ger en inblick i hur verktyget fungerar. Programvaran är fri från skadlig kod och utgör ingen risk för datorn.

Användbarhet– Anpassningsförmåga kan ses i olika dimensioner, till exempel gratis- och proversionen fungerar annorlunda på Windows. När du prenumererar på ett betalt paket kan du arbeta med obegränsat antal telefoner och njuta av andra funktioner.

meddelandemeddelande

Kundsupport– Stöds av ett snabbt supportteam 24/7 MirrorGo är ett utmärkt skärmspeglingsverktyg. Det betyder att du kan komma i kontakt med det tekniska teamet när som helst när du möter ett problem antingen via chatt eller samtal.

Pris– MirrorGocan kan köpas till månads-, kvartals- och årsprissättning.

pris

Låt oss nu lära oss att använda MirrorGo på din enhet.

1. Ladda ner programvaran på din dator

Besök Wondershare MirrorGos webbplats och ladda ner programvaran genom att klicka på nedladdningsknappen. Vänta tills processen är klar.

Du kommer nu att ha den gratis testversionen installerad. Om du har köpt produkten klickar du på profilikonen och anger din e-postadress tillsammans med registreringsnumret.

Om du bara vill se hur det fungerar kan du använda testversionen.

Obs! Betald version erbjuder avancerad funktionalitet och låser upp olika resurser för att garantera full upplevelse. MirrorGo fungerar bra med Windows 10 och äldre versioner.

2. Anslut din iPhone eller Android till datorn.

Anslut din iPhone eller Android till datorn

Nu när MirrorGo är installerat och körs på datorn ansluter du din telefon. Du kommer att få instruktioner på skärmen för att skärma spegeln.

anslut din telefon till PC

Om du använder Android kommer du att bli ombedd att aktivera utvecklarläget.

aktivera utvecklarläge

Notera: Om du inte vill ansluta via kabel kan du ansluta via Wi-Fi. För detta, se till att både PC och enheten är anslutna till samma Wi-Fi-nätverk. När du är ansluten skjuter du skärmen för att komma åt kontrollcentret och klickar på Skärmspegling. Om du inte ser alternativet, uppdatera Wi-Fi-anslutningen. Din iPhone speglas nu till datorn.

3. Anslut kringutrustning (iOS0

När spegling har initierats ansluter du andra kringutrustning för att replikera skärmen. Du kan ansluta musen till iPhone och enkelt följa instruktionerna på skärmen.

För att ansluta musen till iPhone-huvudet till Inställningar> Tillgänglighet> Peka på> Aktivera hjälppek. Du kan nu använda musen och köra den speglade skärmen. För att den här funktionen ska fungera måste Bluetooth vara aktiverat.

Med hjälp av stegen ovan kan du använda WonderShare MirrorGo för att spegla iPhone till PC och Android-skärm till PC

Det är ett utmärkt verktyg att lita på när spegelfunktionen är vad du vill ha.

Sammanfatta

När det gäller att öka bildförhållandet för skärm kommer speglingstekniken till nytta. Det gör det enkelt att kommunicera med enheter med liten skärm och gör det möjligt att spela in innehåll för en online-streaming på kanaler. Att uppleva det själv dladda ner MirrorGo-applikationen och spegla din Android- eller iPhone-enhet.

Skaffa programmet idag och spegla smarttelefonen på PC felfritt.