Wondershare Anireel recension

Wondershare Anireel recension

Introduktion

Ett av de enklaste och vanligaste sätten att marknadsföra affärer nu är genom digitala medietyper, som videor. Företag, ensamproffs, innehållsskapare och fler förbereder videor av förklarande typ och levande uttryck för att locka fler tittare och behålla kunder. En användbar typ av programvara för att göra förklarande video i detta avseende är Wondershare Anireel.

Användare kan använda denna programvara för att lägga till attraktiva videoanpassningar och förbereda roliga presentationer. De delar dem över kommunikationskanaler, kunskapsbasplattformar och försäljningsmetoder.

Efter att ha känt till dess användningsområden bestämde vi oss för att testa appens funktioner och prestanda personligen. Läs vidare för att veta vår upptäckt.

Anireel- Kort översikt

Anireel är enklaste programvaran för att skapa animerade videoklipp som företag, frilansare och vanliga användare kan använda för att göra detaljerade förklarande videor. Dessa innehållstyper är värdefulla källor till information och engagemang inom affärssektorn, e-lärande och försäljningscentrerade plattformar.

Användare kan skapa intuitiva, roliga och innovativa animationscentrerade förklarande videor med hjälp av många anpassningsbara element för kunskapsbas och kommunikation. Du kan använda en dra-och-släpp-redigerare för att lägga till rekvisita, handlingar, karaktärer och ljud till videor. Det finns förinställda animationsmallar som huvudanvändarna kan använda och dra nytta av.

Vi fann att denna programvara har ett enkelt och lättnavigerat användargränssnitt och robusta karaktärsanpassningsfunktioner. Sammantaget är de tillgängliga funktionerna också förstklassiga.

Grundläggande specifikationer

Kompatibelt OS: Windows 11/10/8.1

Hur man får: Webbplats, Microsoft Store

Pris: Individer (månadsvis)- USD 19,99 per månad, Individer (årlig)- USD 9,99 per månad, Team/Business- Offertpris.

Diskstorlek: 2 GB diskutrymme bör vara tillgängligt.

Kompatibelt RAM-stöd: 4 GB RAM.

Fördelar

 • Handledningar och användarguider finns tillgängliga för att vägleda användare.
 • Massor av dra-och-släpp-karaktärer, åtgärder, rekvisita, text och ljudtillgångar är kommersiellt tillgängliga förutom ljud.
 • 70+ högkvalitativa videomallar lämpliga för varje scen kan användas med ett klick, vilket minskar produktionskostnaden och tiden.
 • FAQ-sektionen lägger till många användbara detaljer som referens.
 • Man kan bara ta bort vattenstämpeln från videor med paket- eller standardplanerna.
 • Massor av dra-och-släpp-karaktärer, åtgärder, rekvisita, text och ljudtillgångar är kommersiellt tillgängliga förutom ljud.
 • Du kan exportera filer i 1080p, MP4, GIF, MOV, WEBM med transparent kanal, MP3, WAV, etc.
 • Enkel anpassad märkeskaraktär
 • Bearbetning med ett klick för skriptet till animering.
 • 57 tillgängliga röster för text-till-tal
 • Cirka 200 000 TTS-tecken (Text-to-Speech) finns tillgängliga för val varje månad.
 • Pro-tillgångar uppgraderas ständigt.

Nackdelar

 • Det går inte att använda ett konto för flera enheter.
 • Stöder inte macOS.
 • Stöder inte iOS/Android.

Funktioner hos Anireel

De programvara för att skapa video för förklarar, Anireel, kommer med enkla och användarvänliga redigerings- och videoskapande funktioner. Man kan lägga till många free tillgångar (och premiumtillgångar för betalda användare) till sina projektfiler, och ändrar specifikationer som färg/storlek.

Medan vi försökte använda den här appen kunde vi enkelt komma åt och använda dra-och-släpp-funktionen för att välja de bäst animerade karaktärerna och teman för projektet. Det är också enkelt att importera olika filtyper och redigera dem till förklarande videor med Anireel. Här diskuterar vi vidare de bästa funktionerna vi hittade.

Gränssnitt/Hemskärm

Gränssnittet i Anireel är så enkelt att förstå, komma åt och använda regelbundet. Efter att ha slutfört den sista registreringsprocessen kan du öppna programvaran till dess startskärm, som innehåller alla viktiga funktioner som visas.

Gränssnittets startskärm

Du kan justera det föredragna bildförhållandet för ditt projekt genom att välja mellan skrivbordsbaserad bredskärm (16:9), Instagram-centrerad storlek (1:1) och porträttläge (9:16). Andra funktioner/sektioner som Creator Academy, Voiceover/TTS och Senaste projekt är också tillgängliga via hemskärmen.

Förbered varumärkeskaraktärer

Detta programvara för att skapa video för förklarar tillåter användare att skapa sina personliga varumärkeskaraktärer med stöd för animering. Du kan anpassa karaktärernas kön, ansiktsdrag, kläder och stil.

Förbered varumärkeskaraktärer

Kontrollera också och bestäm vilka tillbehör som ska läggas till och utveckla en unik och relevant IP-karaktär för dina förklarande videor.

Skript-till-animering

Denna automatiserade funktion lovar att skapa de bästa videoresultaten med ett klick baserat på vissa förinställda exempelformat. Du kan välja vilken typ av video du behöver, och AI-programvaran kommer att utvärdera och förbereda en lämplig fil för inlägg.

TTS/Voiceover

När vi testade den här funktionen lade vi till den nödvändiga texten som skulle spelas upp i bakgrunden av förklararvideorna och handledningarna vi skapade. Processen och kvaliteten var relativt bra.

TTS Voiceover

För alla användare tillåts cirka 2000 tecken för texten som ska läggas till. Du kan välja mellan olika karaktärer, inklusive manliga och kvinnliga val, och mellan olika språk (stöder upp till 41 språk). Justera enkelt tonhöjden och hastigheten på rösten innan du lägger till den i din video.

Mallbibliotek

En av de bästa sakerna med Anireel är tillgången på förinställda effekter och mallar och möjligheten att skräddarsy element. Ett stort bibliotek med mallar är tillgängligt för specifika teman, användningsområden och riktade målgrupper.

Mallbibliotek

Du kan välja mellan olika kategorier, var och en riktar sig till vissa områden, som affärsreklam, utbildning/undervisning, produktfrämjande, företagsutbildning och försäljning och marknadsföring. Välj en flik och klicka på vilken mall du vill ha.

Olika in-/utgångsformat

Denna programvara accepterar ett brett utbud av format för att skapa nya projekt. Det mesta utbudet är tillgängligt enligt videoformaten, inklusive topptyper som .MPG, .MPEG, .MP4, .3GP, .MOV, .FLV, .GIF och mer. Under dessa varianter stöds endast specifika codecs, som Sorenson H263 och Sorenson Spark för FLV och F4V. För det senare är H264-kodekar också tillåtna.

Ljudformaten som stöds av denna programvara inkluderar .MP3, .M4A, .WMA, .WAV, .OGG, etc. Bildformaten inkluderar .BMP, .JPG, .PNG, .TIF, .JPEG, etc.

Hur använder man Anireel för att skapa kundförklararvideor?

Att skapa förklarande videor på Anireel är smidigt och okomplicerat på grund av det lättanvända gränssnittet. Om du följer stegen noggrant kan du skapa topprankade videor med högt engagemang och CTR-potential.

Steg 1: Ladda ner och installera Wondershare Anireel. Följ sedan alla nödvändiga installationssteg och starta programvaran på din enhet.

Steg 2: Klicka på alternativet Nytt projekt.

Wondershare Anireel

Steg 3: Dra och dra element som bakgrund, tecken och text från den vänstra panelen. Om du redan har skapat en anpassad karaktär, lägg till den på skärmen från avsnittet Min karaktär.

Karaktärssektion

Steg 4: Lägg till ytterligare anpassningar av tecken, om det behövs, från popup-menyn bredvid tecknet.

 anpassningar till karaktärer

Lägg till förändringar som hudfärg, ansiktsform, frisyr och andra modifieringar. Klicka på Spara.

Steg 5: Infoga andra element som titel och ljud. Använd tidslinjen i den nedre delen av skärmen för att hålla reda på att lägga till rätt anpassningar vid specifika tidpunkter.

titel och ljud

Steg 6: När du har slutfört alla anpassningar klickar du på knappen Exportera högst upp. Lägg till ett filnamn och välj sparaplats, upplösning och andra utdataspecifikationer.

export-knappen

Tryck på knappen Exportera när du är klar.

Slutsats

Sammantaget är Anireel en omfattande programvara att använda för högkvalitativ och rolig animerad förklarande videoutveckling. Du kan enkelt lägga till voice overs, förbereda en personlig karaktär och inkludera avancerade effekter och stilar. Även de förbyggda mallarna vi hittade var enkla att använda och tilltalande, trots deras relativt generiska karaktär.

Om du tyckte att den här guiden var användbar och vill prova den, fortsätt. Naturligtvis, kolla in free testa först för en bättre förståelse av användningen.

Relaterade Artiklar

Back to top button