WinZip och CorelDRAW Suite: Nya applikationer för Windows 11

0 Shares

Med anledning av detta löfte har vi idag redan kunnat få bekräftelsen från Corel att både WinZip 25 Pro och CorelDRAW Graphics-sviten, i sina klassiska versioner av Win32 (som vi gillar så mycket), kommer att finnas tillgängliga för nedladdning inom Microsoft Store som kommer att införliva Windows 11.

WinZip och CorelDRAW Suite: Nya applikationer för Windows 11

WinZip och CorelDRAW, Win32-version på Windows 11

Corel har fått i uppdrag att bekräfta genom ett pressmeddelande att med ankomsten av Windows 11 Insider Preview kommer det att medföra ankomsten av WinZip 25 Pro till Microsoft Store som ett Win32-program . Det är den senaste versionen av signaturen med vilken du säkert kan hantera, lagra och dela filer i det nya Microsoft-operativsystemet. Tillsammans med denna applikation förbereder Corel sig på att inkludera fler applikationer i Wi32-versionen, inklusive den kompletta CorelDRAW Graphics-sviten.

Tienda för Windows 11

Samarbetet mellan Corel-arbetsteamet och dess nära samarbete med Microsoft har gjort denna nyhet möjlig, vilket säkert kommer att falla i smaken för användare som älskar klassiska versioner av Windows när de använder applikationer. Det bör noteras att bland nyheterna i den nya versionen av den populära filkompressorn har den alla nödvändiga funktioner för att hantera ZIP-filer, vilket gör att vi kan minska mängden utrymme som filerna upptar på vår hårddisk.

WinZip 25 Pro kan köpas om du går via Microsoft Store

Det bör noteras att den nya versionen av WinZip 25 Pro innehåller en traditionell testversion för att testa produkten. När det är klart, vi kan köpa applikationen direkt från Corel och inte från Windows 11 Application Store. Detta är något som kommer att utföras enligt den väg som beskrivs i de nya Microsoft-policyerna. Enligt detta tillåter det företag att driva sin egen butik inom själva applikationen, så länge de inte säljer spel. Denna stora nyhet som Windows 11 kommer att föra med sig, erbjuder denna fördel för utvecklare, något som de inte kan välja från iOS-applikationsbutiken, vilket skiljer den från dess mer direkta konkurrens.

På så sätt kan utvecklare välja att införliva sin egen butik i de applikationer som laddas ner från Microsoft Store och därigenom använda sitt eget övervakningssystem. Som ett resultat kommer de inte längre att behöva ge en procentandel av denna inkomst till Redmond-företaget. På så sätt kommer Corel att vara en av de första att dra nytta av denna nyhet.

0 Shares